مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاستا گیاهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پاستا گیاهی

پاستا گیاهی یک نوع غذای خوشمزه و نباتی است که می‌توان آن را با مواد مختلف درست کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه پاستا گیاهی، تا انتهای این مطلب با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا ۴۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
نان تست ۱ تکه
پیاز ۱ عدد
اسفnaج ۱ دسته متوسط
پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و تخم گشنیز به مقدار کافی
روغن زیتون و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش پاستا گیاهی

مرحله اول

برای درست کردن پاستا گیاهی خوشمزه، اول از همه نان تست را در یک تابه می‌گذاریم. سپس تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا نان کاملاً خشک شود. بعد از آن، نان تست را در میکسر قرار داده و به شکل پودر در می‌آوریم.

مرحله دوم

در این مرحله، یک قابلمه را تا نیمه آب می‌ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید. سپس ۱ قاشق نمک و کمی زردچوبه به آب جوش اضافه می‌کنیم و بعد پاستا را به آن اضافه می‌کنیم تا کاملاً نرم شود.

مرحله سوم

در همین حین، یک تابه را روی حرارت قرار داده و کمی روغن اضافه می‌کنیم. سپس پودر نان تست را همراه با مقداری تخم گشنیز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه پودر نان را از تابه خارج کردیم، پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و با مقداری روغن به تابه اضافه می‌کنیم. پیاز را خوب تفت می‌دهیم تا سبک شود، بعد اسفناج را خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

اسفناج را کمی تفت می‌دهیم، سپس پنیر خامه ای و آب لیمو ترش را به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم ترکیب می‌کنیم. وقتی پاستا آماده شد، ۱ فنجان از آب آن را به تابه اضافه می‌کنیم و با بقیه مواد مخلوط می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا پاستا را آبکشی می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم و همه چیز را با هم مخلوط می‌کنیم. پس از اینکه آب تابه از بین رفت، پاستا را در ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم و با پودر نان تست تزیین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا