مواد لازم

مواد لازم و آموزش پای قارچ و کلم برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پای قارچ و کلم

پای قارچ و کلم یکی از غذاهای ساده و بسیار خوشمزه از کشور روسیه است که با مواد مختلفی تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید آموزش گام به گام آشپزی روسی برای درست کردن پای قارچ و کلم را ببینید، ادامه مطلب را در سایت رضیم مطالعه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد ۸۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
ماست کفیر ۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
کره یا روغن مایع ۵۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
برگ کلم کوچک ۱ عدد
هویج متوسط ۲ عدد
قارچ ۴۰۰ گرم
آب ½ لیوان
برگ بو ۲ عدد

“““html

رب گوجه‌‌ فرنگی ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی مواد لازم برای رومال
تخم مرغ ۱ عدد کنجد به مقدار کافی

آموزش پای قارچ و کلم

مرحله اول

برای درست کردن پای قارچ و کلم خوشمزه، ابتدا ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار، کره را از یخچال خارج می‌کنیم. سپس آن را در دمای اتاق می‌گذاریم تا نرم شود.

مرحله دوم

بعد از این مدت، تخم‌مرغ را در یک کاسه می‌ریزیم و با همزن دستی خوب می‌زنیم تا کاملاً مخلوط و نرم شود. سپس کره نرم شده و ماست را به تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در اینجا، مواد را خوب هم می‌زنیم تا ترکیب شوند. سپس نمک، شکر و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم تا همه مواد خوب ترکیب شوند.

مرحله چهارم

حالا آرد را در یک الک می‌ریزیم و سه بار الک می‌کنیم. به آرامی آرد را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا خمیر نرمی به دست آید. سپس خمیر را حدود یک دقیقه ورز می‌دهیم.

مرحله پنجم

خمیر را در یک کیسه فریزر قرار داده و اجازه می‌دهیم به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال استراحت کند. همین حین، قارچ را شسته و به قطعات ریز خرد می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس، کلم را به قطعات ریز خرد کرده و می‌شوییم. سپس در یک دستمال قرار می‌دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود. هویج را نیز می‌شوییم، پوست آن را جدا کرده و با رنده ریز رنده می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا پوست پیاز را جدا می‌کنیم، آن را می‌شوییم و به قطعات ریز خرد می‌کنیم. سپس یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مقداری روغن درون آن می‌ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

پیاز را تفت می‌دهیم تا شفاف و سبک شود. کلم، قارچ، هویج و برگ بو را به آن اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و ادامه می‌دهیم تا بوی خامی رب از بین برود.

مرحله نهم

حالا نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه می‌کنیم. بعد وقتی رنگ رب تغییر کرد، مقداری آب افزوده و درب ماهیتابه را می‌بندیم. اجازه می‌دهیم سبزیجات کاملاً پخته و نرم شوند و آب آن تبخیر شود.

مرحله دهم

حال که آب سبزیجات کاملاً تبخیر شد، حرارت را خاموش می‌کنیم. سپس برگ‌های بو را از مخلوط سبزیجات خارج کرده و می‌گذاریم مواد کاملاً خنک شوند. در همین زمان، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم.

مرحله یازدهم

اجازه می‌دهیم فر به طور کامل گرم شود. سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. هر قسمت خمیر را…

مواد لازم و آموزش پای قارچ و کلم برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“““html

ما خمیر را به صورت دایره‌ای با وردنه باز می‌کنیم، قطر آن ۳ میلی‌متر است.

مرحله دوازدهم

سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و سپس یک لایه خمیر را درون سینی قرار می‌دهیم. بعداً مواد میانی را به صورت یکنواخت روی خمیر می‌ریزیم، طوری که از اطراف خمیر ۲ تا ۳ میلی‌متر فاصله داشته باشد.

مرحله سیزدهم

حالا لایه باقی‌مانده خمیر را روی مواد میانی می‌گذاریم و با فشار دست دو لایه را به هم محکم می‌کنیم. سپس لبه‌های خمیر را به شکل دلخواه جمع می‌کنیم. بعد، تخم مرغ را در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله چهاردهم

تخم مرغ را با چنگال به خوبی هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شود. بعد برس را به تخم‌مرغ زده و روی پای می‌مالیم. کمی کنجد روی آن می‌پاشیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم.

مرحله پانزدهم

در نهایت اجازه می‌دهیم که پای درون فر بماند تا کاملاً پخته و روی آن طلایی شود. وقتی روی پای به رنگ طلایی درآید، سینی را از فر خارج می‌کنیم و به اندازه دلخواه برش می‌زنیم، سپس آن را سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا