مواد لازم

مواد لازم و آموزش پلو مخلوط برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پلو مخلوط

پلو مخلوط یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در دنیا است که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای آشنایی با روش تهیه این غذا با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۴ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد
نخود فرنگی ½ پیمانه
قارچ ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی ۴ قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند ۱ عدد
گوجه‌فرنگی ۴ عدد
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم
ادویه پلویی ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت پلو مخلوط

مرحله اول

برای درست کردن پلو مخلوط خوشمزه، اول پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا پیازها نرم و شفاف شوند. سپس کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می‌دهیم تا زردچوبه و پیاز خوب با هم مخلوط شوند. بعد از آن، سینه مرغ را که شسته‌ایم، به شکل مکعب‌های کوچک‌تر از گوشت خورشتی خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

وقتی که مرغ به خوبی سرخ شد، فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز خرد شده را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا فلفل‌ها نرم شوند. حالا قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم و به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

زمانی که قارچ‌ها هم خوب سرخ شدند، گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کرده و به همراه نخود فرنگی به تابه اضافه می‌کنیم. سپس نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم به مواد اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا همه چیز به خوبی بپزد و روغن بیندازد.

مرحله پنجم

در صورت تمایل می‌توانیم برای عطر و طعم بهتر، کمی زعفران دم‌کرده هم به غذا اضافه کنیم. در همین حین، یک قابلمه را تا نیمه با آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب سریع‌تر به جوش بیاید.

مرحله ششم

وقتی آب به جوش آمد، ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق…

“““html

روغن مایع را به غذاخوری اضافه می‌کنیم، سپس برنجی که قبلاً خیسانده‌ایم را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برنج به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزد.

مرحله هفتم

بعد از اینکه برنج را آبکش کردیم، قابلمه‌ای که برای پخت پلو در نظر گرفته‌ایم را روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم. حالا می‌توانیم به دلخواه خود برای ته‌دیگ از سیب‌زمینی برش داده شده یا نان لواش استفاده کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، مقداری برنج را روی ته‌دیگ می‌ریزیم، سپس کمی از مخلوط مرغ و همچنین مقداری ادویه پلویی را روی برنج پخش می‌کنیم. همین‌طور لایه‌لایه برنج و مخلوط مرغ و سبزیجات را داخل قابلمه می‌ریزیم تا تمام مواد تمام شوند.

مرحله نهم

حالا درب قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه بخار بپزد. در آخر برنج را با مخلوط مرغ و سبزیجات مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند، سپس آن را داخل دیس می‌کشیم و سرو می‌کنیم.

نکات پخت پلو مخلوط

ادویه پلویی خونگی

ادویه پلویی یکی از ادویه‌های پرطرفدار در دنیا است که برای پخت انواع غذاهای برنجی استفاده می‌شود. این ادویه از ترکیب چند ادویه مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری نحوه تهیه ادویه پلویی به روش بندری، به آموزش زیر مراجعه کنید.

مواد لازم و آموزش پلو مخلوط برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا