آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش پنکیک کدو حلوایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پنکیک کدو حلوایی

پنکیک یک صبحانه خوشمزه و محبوب از اروپا است که در تابه تهیه می‌شود و می‌توان آن را با میوه‌ها، عسل، شکلات آب شده و مغزیجات مختلف تزئین و سرو کرد. پنکیک‌های معمولی به شکل دایره‌های صاف درست می‌شوند و می‌توان از مواد دلخواه بر روی آن‌ها استفاده کرد. اما در این دستور، ما از کدو حلوایی برای تهیه پنکیک‌ها استفاده کرده‌ایم که غذای سالم و مغذی است. این پنکیک طعم کدو حلوایی را دارد و با اضافه کردن پودر قند، طعمی بسیار خوشمزه پیدا می‌کند. می‌توانید پودر قند را حذف کنید، زیرا کدو حلوایی خودش کمی شیرین است. این پنکیک را هم مانند پنکیک‌های دیگر می‌توانید با خامه، مارمالاد، مربا یا شکلات سرو کنید و با میوه‌ها تزیین کنید. برای یادگیری روش تهیه پنکیک کدو حلوایی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای پنکیک کدو حلوایی
شیر ۱ پیمانه
پوره کدو حلوایی ۳/۴ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع یا کره آب شده ۱ قاشق غذا خوری
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ پنس

آموزش تهیه پنکیک کدو حلوایی

مرحله اول

برای درست کردن پنکیک خوشمزه با کدو حلوایی، ابتدا کدو حلوایی‌ها را شسته و پوست می‌گیریم. سپس آن‌ها را خرد کرده و در یک قابلمه با کمی آب قرار می‌دهیم تا بپزند. وقتی کدوها کاملاً پخته شدند، آن‌ها را آبکش می‌کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه آب اضافی کدو حلوایی گرفته شد، آن را درون غذاساز پوره می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس یک کاسه برمی‌داریم و تخم‌مرغ و شیر را درون آن ریخته و با همزن دستی کمی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

ادامه آموزش پنکیک کدو حلوایی

در این مرحله، پوره کدو حلوایی و روغن را اضافه کرده و با همزن دستی خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند. سپس در یک کاسه دیگر، آرد، بکینگ پودر، پودر قند و نمک را با هم ترکیب کرده و الک می‌کنیم. کم‌کم این مخلوط را به ترکیب تخم‌مرغی اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یک مایه یکدست بدست آید. سپس یک تابه کوچک را بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. حرارت را کم کرده و کف تابه را با کمی روغن چرب می‌کنیم. بعد یک ملاقه از مایه را درون تابه می‌ریزیم و پخش می‌کنیم.

مرحله پنجم

وقتی روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد، آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم بپزد. پنکیک‌ها را پس از پخت در یک ظرف مناسب سرو کرده و با خامه، شکلات یا کارامل و هر میوه‌ای که دوست دارید، تزئین می‌کنیم. اگر کدو حلوایی شیرین بود، می‌توانید مقدار پودر قند را کم کنید یا حتی حذف کنید که بسته به سلیقه شماست.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا