مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیتزا اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پیتزا اسفناج

پیتزا اسفناج و قارچ یکی از غذاهای خوشمزه و معروف دنیاست که می‌توان با روش‌های مختلف و مواد متنوعی درست کرد. این پیتزا را می‌توانیم هم در فر درست کنیم و هم بدون فر، بنابراین برای کسانی که فر ندارند، یک گزینه عالی است. این پیتزا را می‌توان با انواع مواد غذایی آماده کرد، اما برای داشتن یک گزینه سالم‌تر، بهتر است از این دستور استفاده کنیم. این پیتزا طعمی فوق‌العاده دارد و حتماً سیر و پیاز را از مواد لازم حذف نکنید، چون باعث می‌شود طعم آن کمتر شود. برای یادگیری مراحل پخت این پیتزا خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
اسفناج تازه 1 کیلوگرم
پیاز 1 عدد درشت
سیر 4 حبه
سس پیتزا 1 قاشق غذاخوری پُر
خمیر پیتزا اندازه 2 عدد پیتزا برای 2 نفر
پنیر پیتزا 300 گرم
قارچ 4 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و آویشن به مقدار لازم

دستور پخت پیتزا اسفناج و قارچ

مرحله اول

ابتدا اسفناج را خوب می‌شوییم و بعد به قطعات متوسط خرد می‌کنیم. سپس اسفناج را در یک تابه مناسب می‌ریزیم و بدون روغن تفت می‌دهیم تا آب آن گرفته شود.

مرحله دوم

اگر دوست داشته باشید می‌توانید اسفناج را بخارپز کنید، اما مطمئن شوید که آب آن کاملاً گرفته شود. سپس پیاز را خیلی ریز خرد می‌کنیم و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، پیاز را تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود. بعد سیر را ریز رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. سپس کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه می‌زنیم و کمی تفت می‌دهیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله چهارم

حالا اسفناج را به مخلوط اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس این مخلوط را از روی حرارت برمی‌داریم. خمیر پیتزا را در یک تابه بزرگ که قبلاً چرب کرده‌ایم، به طور یکنواخت پهن می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس تابه را به مدت 10 دقیقه روی حرارت بسیار کم با شعله پخش کن قرار می‌دهیم تا نان پیتزا نیم‌پز شود. بعد از این زمان، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و پیتزا یا سس کچاپ را به آن اضافه می‌کنیم.

“““html

یکدست روی خمیر کمی چرب می‌زنیم.

مرحله ششم

حالا مقداری پنیر روی سس می‌پاشیم، سپس مخلوط پیاز و اسفناج را به طور یکدست روی نان پیتزا پخش می‌کنیم، بعد از آن باقی‌مانده پنیر را روی اسفناج می‌ریزیم. سپس قارچ‌های ورقه‌ای شده را روی پنیر می‌چینیم.

مرحله هفتم

در این مرحله کمی آویشن روی پیتزا می‌پاشیم و دوباره تابه را روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا پیتزا آماده شود. حدود 15 تا 20 دقیقه زمان برای پخت نان پیتزا و آب شدن پنیر لازم است.

مرحله هشتم

بعد از 15 دقیقه زیر نان پیتزا را بررسی می‌کنیم. اگر طلایی شده باشد، پیتزای ما آماده است. در این روش روی پیتزا طلایی نمی‌شود، اما اگر پیتزا را زیر گریل فر قرار دهیم، پنیر روی پیتزا هم کاملاً طلایی می‌شود.

مرحله نهم

در پایان پیتزا را درون تابه برش می‌زنیم، سپس به ظرف دلخواه‌مان منتقل می‌کنیم و با سس کچاپ سرو می‌کنیم. توجه داشته باشید که اگر آب اسفناج به طور کامل گرفته نشود، در پایان نان پیتزا خیس و نرم می‌شود.

نکات تهیه پیتزا اسفناج و قارچ

خمیر پیتزا

برای تهیه این پیتزای خوشمزه می‌توانیم از نان آماده استفاده کنیم، یا اینکه خمیر پیتزا را خودمان در خانه درست کنیم. برای تهیه خمیر پیتزای خوشمزه در منزل توصیه می‌کنیم آموزش‌های زیر را مطالعه نمایید.

مواد لازم و آموزش پیتزا اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا