مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیتزا جوجه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پیتزا جوجه

پیتزا جوجه یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با ترکیب جوجه کباب و پیتزا درست می‌شود. برای دیدن دستور پخت کامل و مرحله به مرحله این غذا، تا انتهای مطلب با سایت رضیم همراه باشید.

“““html

مواد لازم نان چمچو
آرد ۵ لیوان
خمیر مایه فوری ۲ قاشق چایخوری
شکر ۲ قاشق چایخوری
آب ۲ لیوان
مواد مرینیت مرغ
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آبلیمو ¼ فنجان
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
مواد سس پیتزا
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل چیلی ۳ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر آویشن و پولبیبر به مقدار کافی
روغن مایع یا زیتون ۵ قاشق غذاخوری
مواد روی پیتزا
پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم
قارچ ۴ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
سوسیس ۲ عدد
ژامپون مرغ ۲۰۰ گرم

آموزش پیتزا جوجه

مرحله اول

برای درست کردن پیتزا جوجه خوشمزه، ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و می‌گذاریم کاملاً گرم شود. بعد از آن، فلفل دلمه‌ای را شسته و به شکل نواری بزرگ برش می‌دهیم.

مرحله دوم

حال یک ظرف مناسب برای پخت انتخاب می‌کنیم و فلفل دلمه‌ای‌ها را درون آن می‌چینیم. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و به ظرف اضافه می‌کنیم. بعد از آن، پیاز را پوست کنده و آماده می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را به چهار قسمت تقسیم کرده و در ظرف می‌گذاریم. سپس فلفل چیلی را شسته و سر آن را جدا می‌کنیم و به همراه نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر آویشن و پولبیبر به ظرف می‌افزاییم.

مرحله چهارم

در این مرحله روغن زیتون را به مخلوط داخل ظرف اضافه می‌کنیم. سپس خوب مخلوط کرده و آن را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد. بعد از اینکه زمان گذشت، ظرف را از فر بیرون می‌آوریم و مواد را در غذاساز می‌ریزیم.

مرحله پنجم

حالا با استفاده از غذاساز، مواد را خوب میکس می‌کنیم تا سس ویژه پیتزا درست شود. سپس در یک کاسه مناسب کمی آب هم‌دمای محیط می‌ریزیم و خمیرمایه را به همراه شکر به آن اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا روی کاسه را با یک بشقاب می‌پوشانیم و می‌گذاریم به مدت ۱۰ دقیقه خمیرمایه فعال شود. سپس در یک کاسه مناسب، آرد را سه بار الک می‌کنیم و بعد نمک و خمیرمایه را به آرد اضافه می‌کنیم.

“““html

ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، خمیر را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس روغن را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می‌دهیم تا خمیر به دست نچسبد. بعد، خمیر را در یک کاسه تمیز می‌گذاریم و رویش را می‌پوشانیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می‌دهیم خمیر به مدت ۲ ساعت در دمای معمولی استراحت کند. در این حین، گوشت مرغ را آماده می‌کنیم. ابتدا مرغ را به صورت ورقه‌های نازک برش می‌زنیم و سپس هر ورقه را به تکه‌های مربعی خرد می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش پیتزا جوجه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله نهم

در این مرحله، پوست پیاز را جدا می‌کنیم و آن را به صورت خلالی خرد کرده و با مرغ در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس سس خردل، آبلیمو، زعفران دم‌کرده، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر فلفل را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله دهم

حالا روی کاسه را می‌پوشانیم و آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌دار شود. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را روی سطح کار گذاشته و کمی آرد اضافه می‌کنیم و دوباره ورز می‌دهیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله، خمیر را به ۳ چونه تقسیم می‌کنیم. سپس هر چونه را روی سطح کار از وسط به سمت بیرون با دست باز می‌کنیم تا به شکل دایره درآید. بعد، فر را برای حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کاملا گرم شود.

مرحله دوازدهم

حالا سینی فر را با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم و سپس خمیر را داخل سینی می‌گذاریم. کمی از سس را روی خمیر می‌ریزیم و با پشت قاشق آن را به تمام قسمت‌های خمیر می‌زنیم.

مرحله سیزدهم

در این مرحله، مقداری پنیر پیتزا را به طور یکنواخت روی خمیر می‌پاشیم. سپس ژامبون مرغ را رنده کرده و قارچ و فلفل دلمه‌ای را می‌شوییم. حالا قارچ را به صورت ورقه‌ای و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم.

مرحله چهاردهم

در این مرحله، پوست سوسیس را جدا کرده و آن را به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم. ابتدا روی خمیر ژامبون رنده شده را می‌ریزیم، سپس قارچ‌ها را روی آن می‌گذاریم و برش‌های سوسیس را روی قارچ‌ها می‌چینیم و کمی فلفل دلمه‌ای روی پیتزا اضافه می‌کنیم.

مرحله پانزدهم

در این مرحله، دوباره روی پیتزا مقداری پنیر می‌ریزیم. سپس تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را در کنار هم روی پیتزا می‌چینیم. سینی را در طبقه وسط فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم به مدت ۴۵ دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد.

مرحله شانزدهم

در نهایت، بعد از این مدت، گریل فر را روشن می‌کنیم و پیتزا را در طبقه بالای فر قرار می‌دهیم تا روی آن گریل شده و طلایی شود. در آخر، پیتزا را به اندازه دلخواه برش می‌زنیم و آن را با سس مورد علاقه‌تان سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا