مواد لازم و آموزش پیتزا شاورما برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پیتزا شاورما
پیتزا یک غذای محبوب از ایتالیا است که از خمیر، رب گوجهفرنگی و پنیر درست شده است. اما با گذشت زمان و با توجه به سلیقههای مختلف در کشورهای دیگر، مواد جدیدی هم به آن اضافه شده است. شاورما هم یکی از ساندویچهای معروف عربی است که شامل مرغ گریل شده، خیار شور، جعفری و پیاز است و در نان پیتا یا نان لبنانی سرو میشود. در این دستور طبخ پیتزا شاورما، روی پیتزا مواد مرغ و پیاز به همراه پنیر ریخته میشود. ضخامت نان پیتزا بسته به سلیقه شما میتواند نازک یا ضخیم باشد. برای دیدن ادامه این آموزش آشپزی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۱ نفر | |
سینه مرغ | ½ سینه |
پیازچه | ۳ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم |
زیتون اسلایس شده | ۴ عدد |
سیر | ۲ حبه |
خمیر پیتزا | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
ماست | ۱ پیمانه |
آب لیمو ترش | ۴ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
ارده | ۲ قاشق غذاخوری |
آویشن | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت پیتزا شاورما
مرحله اول
برای تهیه این پیتزا خوشمزه به روش لبنانی، ابتدا سینه مرغ را بشویید و به نوارهای باریک برش بزنید. سپس یک کاسه بردارید و مرغهای برش زده را درون آن بریزید. بعد از آن، پیاز را بشویید و پوست آن را بگیرید و به شکل خلالی برش بزنید.
مرحله دوم
حالا سیر را هم به صورت خلالی خرد کنید و به مرغ اضافه کنید. سپس نصف پیمانه ماست و یک قاشق آب لیمو را به مخلوط اضافه کنید و کمی نمک، فلفل و یک قاشق روغن زیتون بریزید. درب کاسه را بپوشانید و آن را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
مرحله سوم
در یک کاسه کوچک، بقیه ماست و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را…
“““html
به مخلوط ما یک حبه سیر رنده شده اضافه میکنیم. سپس دو قاشق پر سس مایونز یا سس خردل به همراه ارده به کاسه میریزیم.
مرحله چهارم
پودر اویشن را به مخلوط اضافه کرده و همهچیز را هم میزنیم تا ترکیبمان یکدست شود. یک تابه را روی گاز میگذاریم تا داغ شود. سپس مخلوط مرغ که در یخچال استراحت کرده بود را در تابه میریزیم و هم میزنیم.
مرحله پنجم
حواستان باشد که مرغ اول آب میاندازد و با همین آب، پخته میشود. وقتی که تمام آب تبخیر شد، مرتب هم میزنیم تا مرغها سرخ شوند و رنگشان طلایی شود. کف قالب را کمی با روغن چرب میکنیم.
مرحله ششم
خمیر پیتزایی که از قبل آماده کردیم را داخل قالب پهن میکنیم. کف خمیر را با سس اردهای که درست کردیم میپوشانیم. سپس کمی پنیر پیتزا روی آن میپاشیم و مرغهای سرخ شده را روی پنیر میگذاریم.
مرحله هفتم
حالا روی مرغها را با پنیر پیتزا میپوشانیم. سپس کمی زیتون نصف شده و کمی پیازچه خرد شده روی آن میریزیم و همه چیز را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم. ۵ دقیقه هم گریل فر را روشن میکنیم تا روی پنیرها طلایی و خوشطعم شود.