مواد لازم

مواد لازم و آموزش پیراشکی تره برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پیراشکی تره

پیراشکی یک نوع غذای ساندویچی است که از یک خمیر با مواد داخلی مانند گوشت یا سبزیجات تشکیل شده است. در این دستور، خمیر با ترکیب پیاز، تره و پنیر پر شده و در فر پخته می‌شود. می‌توانید پیراشکی را با انواع مختلفی از مواد گوشتی یا سبزیجات درست کنید. این غذا می‌تواند به عنوان پیش‌غذا یا به عنوان یک غذای فینگر فودی در مهمانی‌ها و جشن‌های تولد سرو شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش پیراشکی تره، ادامه مطلب را در سایت رضیم ببینید.

مواد لازم پیراشکی تره
خمیر مایه یک و نیم قاشق غذا خوری
شیر خشک ۱ فنجان
شکر نصف فنجان
روغن ۱ فنجان
آرد ۲ فنجان
آب ۱ لیوان
نمک مقداری
مواد میانی
پیاز ۱ عدد
تره ساطوری شده ۶ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا ۲ بسته کوچک
پنیر شور ۲ قاشق غذا خوری

آموزش پیراشکی تره

مرحله اول

برای تهیه پیراشکی خوشمزه و مجلسی با تره، اول یک کاسه بردارید و آب، شکر، خمیر مایه، نمک، شیر خشک و روغن را مخلوط کنید تا همه چیز با هم مخلوط و یکدست شود. سپس کم­کم آرد را اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست بیاید که به دست نچسبد.

مرحله دوم

بعد از آماده شدن خمیر، روی آن را بپوشانید و حدود ۱ تا ۱٫۵ ساعت بگذارید استراحت کند تا عمل بیاید. در این مدت آماده‌سازی مواد میانی پیراشکی را شروع می‌کنیم. برای این کار، پیاز را بشویید، پوست بکنید و به شکل ریز خرد کنید.

مرحله سوم

یک تابه را با کمی روغن گرم کنید و پیازها را به آن اضافه کنید و بیفزایید تا سبک و طلایی شوند. سپس پیازها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شوند. در یک کاسه آنها را به تره خرد شده اضافه کنید.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که تره باید بیشتر از پیاز باشد.

“““html

پنیر پیتزا را در یک تابه روی حرارت کم کمی گرم می‌کنیم تا نرم شود. سپس آن را به مواد دیگر اضافه می‌کنیم. کمی پنیر شور هم به مخلوط اضافه کرده و به خوبی همه چیز را هم می‌زنیم تا کاملاً ترکیب شوند.

مرحله پنجم

وقتی که خمیر آماده شد، آن را روی میز کار نرم کرده و به چند قسمت تقسیم می‌کنیم. هر قسمت را به شکل مستطیل باز می‌کنیم و مواد را داخل آن قرار می‌دهیم و سپس آن را رول می‌کنیم. بعد یک سینی فر برمی‌داریم و کف آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. نان‌ها را روی کاغذ روغنی قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

روی نان‌ها را با کمی روغن چرب می‌کنیم و سپس آن‌ها را در فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار می‌دهیم تا بپزند. وقتی روی پیراشکی‌ها طلایی شد، آن‌ها را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا کمی خنک شوند. سپس آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در یک ظرف مناسب قرار می‌دهیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا