مواد لازم و آموزش پیراشکی قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پیراشکی قارچ
پیراشکی قارچ یکی از غذاهای خوشمزه بین المللی است که میتوانیم به عنوان پیش غذا از آن استفاده کنیم. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه پیراشکی قارچ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ۵۰۰ گرم |
ماست | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | ۱۰۰ میلی لیتر (کمتر از ۱ پیمانه) |
مایه خمیر فوری | ۱ قاشق سوپخوری |
شکر | ۱ قاشق سوپخوری |
نمک | ۱ قاشق سوپخوری |
مواد میانی پیراشکی | |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
فلفل دلمهای | ½ فلفل |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
تخم مرغ برای رومال | ۱ عدد |
آموزش پیراشکی قارچ
مرحله اول
برای تهیه پیراشکی قارچ ابتدا خمیر را آماده میکنیم. برای این کار، ماست را به همراه تخممرغ، روغن، مایه خمیر، شکر و نمک داخل یک کاسه بزرگ میریزیم و سپس همه مواد را خوب با هم ترکیب میکنیم تا یک مخلوط یکدست به دست آید.
مرحله دوم
در این مرحله آرد را روی مواد الک کرده و در همین حین همه مواد را هم میزنیم تا خمیری نرم و فاقد چسبندگی درست شود. زمانی که دیگر خمیر به دست نچسبید، میتوانیم اضافه کردن آرد را متوقف کنیم. سپس روی کاسه خمیر را با سلفون میپوشانیم.
مرحله سوم
“““html
حالا ما خمیر را در فضای آشپزخانه به مدت تقریبا یک ساعت کنار میگذاریم تا حجمش دو برابر شود. در این مدت، به آمادهسازی مواد میانی پیراشکی میپردازیم. ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کرده و سپس یک تابه مناسب را روی حرارت میگذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله، پیاز را به همراه کره به تابه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا پیاز تغییر رنگ داده و کاراملی شود. سپس قارچ و فلفل دلمهای را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم. حالا حرارت تابه را زیاد میکنیم.
مرحله پنجم
ما باید قارچ و فلفل دلمهای را با حرارت بالا تفت دهیم تا آب نیندازند. وقتی که آب درون تابه به طور کامل خشک شد و مواد به روغن افتادند، کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن، تابه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله ششم
حالا جعفری را به صورت ریز خرد کرده و به مواد داخل تابه اضافه میکنیم. سپس کمی مواد را هم میزنیم تا همه چیز با هم مخلوط شود. وقتی خمیر آماده شد، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله هفتم
در این مرحله، داخل سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم. سپس خمیر را کمی ورز میدهیم تا هوای اضافی آن خارج شود و بعد آن را با وردنه به قطر نیم سانتیمتر باز میکنیم. سپس با کاتر گرد از خمیر قالب میزنیم.
مرحله هشتم
اندازه پیراشکیها بستگی به سلیقه ما دارد، اما معمولاً از کاتر با قطر ۸ تا ۱۰ سانتیمتر استفاده میشود. سپس مقداری از مخلوط قارچ را در وسط خمیرهای برشزده قرار میدهیم و لبههای خمیر را روی هم فشار میدهیم تا بچسبند.
مرحله نهم
برای زیبایی بیشتر پیراشکیها میتوانیم لبههای آنها را به سمت داخل بکشیم. بعد از این کار، پیراشکیها را داخل سینی فر میچینیم، سپس تخممرغ را خوب هم زده و پیراشکیها را با آن رومال میکنیم.
مرحله دهم
حالا سینی فر را به داخل فر میگذاریم و اجازه میدهیم پیراشکیها به مدت ۲۰ دقیقه طلایی شوند. در پایان، پیراشکیها را در ظرف مورد نظر قرار داده و با سس دلخواه سرو میکنیم. اگر فر نداریم، میتوانیم پیراشکیها را در روغن سرخ کنیم.