مواد لازم و آموزش پیراشکی گوشت پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پیراشکی گوشت پنیری
پیراشکی یک نوع غذای ساندویچی است که از خمیری تهیه میشود و درون آن با مایه گوشتی پر میشود. در این دستور، خمیر پیراشکی با گوشت و همچنین پنیر پیتزا پر شده و سپس سرخ میشود. این پیراشکیها میتوانند به عنوان پیش غذا یا فینگر فود در مهمانیها سرو شوند. میتوانید از انواع گوشتها مثل مرغ ریش ریش شده یا سبزیجات تفت داده شده درون پیراشکی استفاده کنید. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه پیراشکی گوشت پنیری، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم پیراشکی گوشت پنیری | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن | ۴ قاشق غذا خوری |
ماست | ۲ قاشق غذا خوری |
خمیر مایه | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و آویشن | به مقدار لازم |
شکر | ۱ قاشق چای خوری |
آرد | به مقدار لازم |
آب ولرم | نصف لیوان |
مواد میانی | |
پیاز | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
آموزش پیراشکی گوشت پنیری
مرحله اول
برای شروع تهیه پیراشکی خوشمزه با گوشت و پنیر، ابتدا خمیر مایه و شکر را در یک کاسه بریزید. سپس نصف لیوان آب ولرم را به آن اضافه کنید و درب کاسه را ببندید. اجازه دهید خمیر مایه به عمل آید. توجه داشته باشید که اگر آب سرد اضافه کنید، خمیر مایه عمل نمیآید.
مرحله دوم
در این مرحله، دمای آب باید به اندازهای باشد که با انگشت حس شود. یک کاسه دیگر بردارید و تخممرغ، روغن، ماست، نمک، کمی آویشن و فلفل را به آن اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید.
“““html
دستی خوب مخلوط میکنیم تا همه مواد با هم یکدست شوند.
مرحله سوم
خمیر مایهای که آماده شده را به مخلوط اضافه میکنیم. سپس کمکم آرد را اضافه کرده و هم میزنیم تا یک خمیر نرم و یکدست به دست بیاید که به دست نچسبد. بعد، کاسه را چرب کرده و خمیر را داخل آن میگذاریم و رویش را با سلفون یا پارچه میپوشانیم.
مرحله چهارم
حالا حدود یک و نیم ساعت این خمیر را در دمای اتاق میگذاریم تا استراحت کند و پف کند. در همین حین، پیاز را شسته و پوست میگیریم و سپس آن را به صورت نگینی خرد میکنیم. یک تابه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن در آن میریزیم.
مرحله پنجم
وقتی روغن داغ شد، پیاز خرد شده را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا طلایی و سبک شود. بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، ادویههایی مانند زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و با گوشت مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
فلفل دلمهایها را ریز خرد کرده و به مخلوط گوشت اضافه میکنیم و کمی دیگر تفت میدهیم. سپس این مخلوط را از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم. روی سطح کار آرد پاشیده و پف خمیر را با دست گرفته و کمی ورز میدهیم و با وردنه باز میکنیم.
مرحله هفتم
حالا با استفاده از یک کاتر گرد به قطر ۱۰ سانتیمتر، خمیر را قالب میزنیم. خمیر گرد شده را روی قالب پیراشکی قرار داده و داخل آن را از مواد دلخواه و کمی پنیر پیتزا پر میکنیم. سپس قالب را بسته و فشار میدهیم تا شکل بگیرد.
مرحله هشتم
میتوانیم به جای استفاده از دستگاه، پیراشکیها را با دست ببندیم. برای این کار، وقتی خمیر را به شکل گرد قالب زدیم، یک سمت آن را با مواد پر کرده و سمت دیگر را روی آن میگذاریم تا به شکل نیمدایره درآید. سپس لبههای آن را با چنگال فشار داده تا خوب چسبیده و فیکس شود.
مرحله نهم
در مرحله آخر، داخل یک تابه کوچک مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار میدهیم. بعد از اینکه روغن داغ شد، پیراشکیها را به آرامی داخل روغن قرار داده و با حرارت متوسط سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن، آنها را روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغن اضافیشان گرفته شود.