مواد لازم و آموزش کادین بودو کوفته برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کادین بودو کوفته
کادین بودو کوفته یک نوع غذای خوشمزه و سنتی از کشور ترکیه است که به خاطر طعم عالیاش، طرفداران زیادی دارد. درست کردن آن بسیار آسان و سریع است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کادین بودو کوفته، با سایت آموزشی رضیم ادامه دهید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده گوساله | ۵۰۰ گرم |
برنج | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
جعفری | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مواد لازم برای روی کوفتهها | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | به مقدار لازم |
آموزش کادین بودو کوفته
مرحله اول
برای درست کردن کادین بودو کوفته ابتدا برنج را در یک قابلمه بریزید و روی آن آب اضافه کنید. کمی نمک و روغن هم بیفزایید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج بپزد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا برنج خنک شود.
مرحله دوم
بعد از آن، پیاز را به صورت ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود. سپس پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شوند.
مرحله سوم
پس از آن، سیر را رنده کنید و به پیازها اضافه کنید. با حرارت ملایم تفت دهید تا سیر هم طلایی و خوشبو شود. مراقب باشید که پیاز و سیر نسوزند.
مرحله چهارم
حالا نصف گوشت چرخکرده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و آب آن کاملاً بخار شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و گوشت را در یک ظرف دیگر بریزید تا خنک شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، مقداری جعفری را تمیز بشویید و بگذارید خشک شود. سپس آن را ریز خرد کنید. شما میتوانید از سبزیهای دیگر هم به دلخواه استفاده کنید.
مرحله ششم
گوشت چرخکرده تفت داده شده که خنک شده است و گوشت چرخکرده خام را در یک ظرف بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس تخممرغ را اضافه کنید و خوب ورز بدهید.
مرحله هفتم
حالا برنج پخته شده و جعفری خرد شده را هم به مخلوط اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید،
“““html
بعد از اضافه کردن نمک و فلفل سیاه به مواد، همه آنها را با هم خوب مخلوط کنید و ورز دهید.
مرحله هشتم
سپس روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث میشود تا عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود و مخلوط به خوبی استراحت کند تا بعد از آن راحتتر بتوانید به مواد شکل دهید.
مرحله نهم
حال مقداری از مواد را بردارید و کمی ورز دهید. سپس با دست به اندازه دلخواه شکل دهید. کوفتهها باید نه خیلی ضخیم باشند که خوب نپزند و نه خیلی نازک که زود بسوزند.
مرحله دهم
برای آمادهسازی سطح کوفتهها، در یک ظرف مقداری آرد بریزید و در ظرف دیگر تخم مرغ را بریزید و با چنگال هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس، ابتدا کوفتهها را در آرد بغلتانید و بعد در تخم مرغ بزنید.
مرحله یازدهم
در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس کوفتهها را در روغن سرخ کنید و بعد از آن برگردانید تا همه قسمتهای آن خوب سرخ شوند. در آخر، کوفتهها را در یک ظرف مناسب بکشید و همراه با سالاد، ترشی و زیتون و انواع دورچین سرو کنید.