مواد لازم

مواد لازم و آموزش کاری مرغ تایلندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کاری مرغ تایلندی

کاری مرغ تایلندی یکی از غذاهای معروف و خوشمزه در تایلند است که با مواد معطر و شیر نارگیل تهیه می‌شود. این غذا با عطر و طعم خاص خود شما را به یک تجربه متفاوت از آشپزی تایلندی می‌برد. در این دستور پخت، ما از مخلوطی از سینه مرغ خرد شده، بادمجان، نخود فرنگی و ادویه کاری به همراه شیر نارگیل برای تهیه یک غذای خوشمزه و آسان استفاده می‌کنیم.

برای تهیه کاری مرغ تایلندی، ابتدا ادویه کاری را در روغن داغ تفت می‌دهیم و سپس شیر نارگیل را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از آن، مرغ، بادمجان سرخ شده، نخود فرنگی، برگ بو، شکر و سس سویا را اضافه کرده و با حرارت ملایم می‌پزیم. در انتها، برگ ریحان و فلفل سبز را اضافه کرده و آن را با برنج سرو می‌کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر مقدار
شیر نارگیل ۵۰۰ گرم
سینه مرغ خرد شده ۴۰۰ گرم
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
برگ ریحان ۲۰ گرم
بادمجان ۴ عدد
برگ بو ۴ عدد
فلفل سبز خرد شده ۱ عدد
کاری ۴ قاشق غذاخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری

آموزش کاری مرغ تایلندی

مرحله ۱: آماده سازی ادویه کاری

روغن را در یک تابه بزرگ داغ کنید و ادویه کاری را به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. این مرحله طعم ادویه‌ها را در کل غذا پخش می‌کند و عطر خوشمزه‌ای به غذا می‌بخشد.

مرحله ۲: اضافه کردن شیر نارگیل

پس از تفت دادن ادویه کاری، شیر نارگیل را به تابه اضافه کنید. حرارت را کمی بیشتر کنید تا شیر نارگیل به جوش بیاد و ترکیب ادویه کاری و شیر نارگیل، پایه خوشمزه‌ای برای سس غذای ما بسازد.

مرحله ۳: تفت دادن بادمجان

بادمجان‌ها را به صورت خلالی خرد کنید و در تابه‌ای جداگانه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. تفت دادن بادمجان‌ها قبل از اضافه کردن به مخلوط کاری به طعم بهتر غذا کمک می‌کند.

“`

بافت بهتری داشته باشند.

مرحله ۴: اضافه کردن مرغ و سبزیجات

مرغ خرد شده، بادمجان سرخ شده، نخود فرنگی و برگ بو را به تابه‌ای که مخلوط کاری و شیر نارگیل در آن است، اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید تا مرغ و سبزیجات با طعم ادویه کاری و شیر نارگیل ترکیب شوند.

مرحله ۵: اضافه کردن شکر و سس سویا

شکر و سس سویا را به ماده‌ها داخل تابه اضافه کنید. شکر کمی شیرینی به غذا می‌دهد و سس سویا طعمی خوشمزه و کمی شور به آن می‌بخشد. این ترکیب از طعم‌ها خیلی مهم است تا مزه غذا خوب شود.

مرحله ۶: پختن تا زمان جا افتادن غذا

بگذارید تمام مواد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با هم بپزند تا مرغ کاملاً پخته و طعم‌ها خوب ترکیب شوند. در این مدت، غذا غلیظ‌تر و طعم‌ها عمیق‌تر می‌شود.

مرحله ۷: سرو کردن

در انتهای پخت، برگ ریحان تازه و فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. حالا کاری مرغ تایلندی خوش طعم و معطر آماده است. آن را با برنج سفید سرو کنید و از طعم عالی‌اش لذت ببرید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش کاری مرغ تایلندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا