مواد لازم و آموزش کاسترول لقمه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کاسترول لقمه ای
کاسرول یا کاسترول، یک پیش غذای خوشمزه و معروف فرانسوی است که میتوانید برای صبحانه یا به عنوان پیش غذا درست کنید. پس اگر میخواهید طرز تهیه کاسترول لقمهای را بهصورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کاسترول لقمهای | |
آرد نان فانتزی | ۳ پیمانه |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آب ولرم | ۱ پیمانه |
روغن زیتون | ۵۰ گرم |
نمک | ۸ گرم |
شکر | ۱۰ گرم |
مواد لازم برای داخل کاسترول | |
سینه مرغ پخته | ۱ عدد کامل |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
آویشن | به میزان لازم |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
ذرت پخته | ۱۰۰ گرم |
کالباس خرد شده در صورت دلخواه | ۱۰۰ گرم |
آموزش کاسترول لقمهای
مرحله اول
برای درست کردن کاسترول لقمهای خوشمزه، در ابتدا خمیر را آماده می کنیم. یک کاسه بگیرید و خمیر مایه، آب ولرم (در دمای حدود ۲۸ درجه سانتیگراد) و شکر را داخل آن بریزید و با قاشق کاملاً مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا بگذارید این مخلوط به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بماند تا خمیر مایه خوب عمل کند و حجمش دو برابر شود. پس از آن، تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا کمی مخلوط شود و سپس آن را به همراه مخلوط خمیر مایه و نمک به آرد اضافه کنید.
مرحله سوم
در ابتدا با قاشق مواد را هم بزنید تا دیگر با قاشق هم زدن ممکن نباشد. سپس با دست خمیر را ورز بدهید و حدود ۷ دقیقه مداوم ورز دهید. بعد از آن، روغن را…
“““html
اضافه میکنیم و دوباره سه دقیقه دیگر ورز میدهیم تا خمیر کاملاً یکدست و براق شود.
مرحله چهارم
بسته به نوع آرد و میزان جذب آب آن، ممکن است به آب بیشتری نیاز داشته باشیم یا برعکس. خمیر را داخل یک کاسه چرب شده میگذاریم و روی آن را با سلفون میپوشانیم. سپس در یک جای نسبتاً گرم، به مدت یک ساعت میگذاریم تا حجم خمیر دو تا سه برابر شود.
مرحله پنجم
بعد از استراحت، پف خمیر را با فشار دست گرفته و روی میز که آرد پاشی شده است قرار میدهیم و کمی گرد میکنیم. سپس دوباره روی خمیر را میپوشانیم. بعد از ۱۰ دقیقه، خمیر را به قطعاتی به وزن ۹۰ تا ۱۰۰ گرم تقسیم کرده و چانه میکنیم و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه روی آن را میپوشانیم.
مرحله ششم
در این مدت، مواد میانی را آماده میکنیم. فلفل دلمهای را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با کمی روغن داخل یک تابه تفت میدهیم. سپس مرغ ریش ریش شده را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله هفتم
اینک مقداری ادویه به مخلوط اضافه کرده و تابه را از روی حرارت برمیداریم تا مواد کمی خنک شوند. بعد از ۱۰ دقیقه، هر چانه را با وردنه روی میز آرد پاشی شده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز میکنیم.
مرحله هشتم
خمیر را به شکل دایره باز میکنیم و نیمهای از آن را با کاتر به صورت راهراه برش میزنیم. نیمه دیگر خمیر را روی آن میآوریم و خوب فیکس میکنیم تا خمیر به شکل نیمدایره دربیاید. بعد مقداری از مواد میانی را به همراه پنیر پیتزا روی خمیر قرار میدهیم.
مرحله نهم
حالا دو طرف خمیر را روی مواد میانی میآوریم و میبندیم. سپس خمیرها را در سینی فر میچینیم و روی آنها رومال میزنیم و به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت به آن استراحت میدهیم. در این حین فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
مرحله دهم
نانها را درون فر قرار داده و به مدت نیم ساعت میپزیم تا روی آنها رنگ بگیرد. سپس آنها را از فر خارج کرده و میگذاریم خنک شوند. بعد به آرامی از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسبی سرو میکنیم.