آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کاپ کیک سیب خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کاپ کیک سیب

کاپ کیک سیب یکی از کیک‌های خوشمزه و محبوب است که برای مهمانی‌ها مناسب می‌باشد. برای یادگیری نحوه تهیه کاپ کیک سیب به طور کامل و مرحله‌به‌مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کاپ کیک سیب
آرد سفید قنادی ۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد درشت
شکر ۱ پیمانه
شیر ⅔ پیمانه
بکینگ پودر ۱٫۵ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
سیب ۱ عدد درشت
مواد لازم روی کاپ کیک
شکر ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ½ قاشق غذاخوری

آموزش کاپ کیک سیب

مرحله اول

برای شروع تهیه کاپ کیک سیب خوشمزه، ۳۰ دقیقه قبل از کار کره را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسد. سپس، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا کاملاً گرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله، کره که به دمای محیط رسیده را با شکر در یک ظرف عمیق ریخته و با همزن برقی با سرعت بالا به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا حالت کرم مانند و نرم شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله سوم

پس از اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها، دوباره مواد را به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مایه کیک کرم رنگ و کش‌دار شود. بعد، آرد را به همراه وانیل و پودر دارچین مخلوط کرده و کم‌کم به آن اضافه کنید و…

“`

تا با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله، مخلوط آرد را سه بار الک می‌کنیم. سپس به طور متناوب مقداری از مواد خشک و مقداری شیر را به کاسه اضافه می‌کنیم و با دور Kکند همزن برقی، مواد را به اندازه‌ی کافی هم می‌زنیم تا کاملاً با هم مخلوط شوند. بعد از آن، پوست سیب‌ها را جدا کرده و آنها را به صورت خردشده به شکل نگینی در می‌آوریم.

مرحله پنجم

حالا سیب‌های خردشده را به کاسه اضافه می‌کنیم و با استفاده از یک لیسک، به آرامی و به صورت چرخشی هم می‌زنیم تا مواد کاملاً ترکیب و یکدست شوند. سپس قالب مافین را با کاغذهای مخصوص می‌پوشانیم و دو سوم حجم آنها را با مایه کیک پر می‌کنیم.

مرحله ششم

برای تزئین روی کاپ کیک‌ها، پودر دارچین و شکر را در یک کاسه مناسب مخلوط می‌کنیم. سپس مقداری از این مخلوط را به آرامی روی کاپ کیک‌ها می‌پاشیم و قالب را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می‌دهیم کاپ کیک‌ها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بمانند تا به طور کامل پخته شوند. پس از این مدت، قالب مافین را از فر بیرون می‌آوریم و کمی اجازه می‌دهیم تا دمای کاپ کیک‌ها پایین بیاید. سپس آنها را همراه با بستنی وانیلی سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا