مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب بلدرچین خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش کباب بلدرچین

کباب بلدرچین یکی از کباب‌های خوشمزه و مفید ایرانی است که با طعم‌های مختلف درست می‌شود. برای یادگیری این دستور پخت، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلدرچین ۴ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۶ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کباب بلدرچین

ورز دادن بلدرچین ها

برای درست کردن کباب بلدرچین ابتدا بلدرچین‌ها را داخل یک کاسه بزرگ قرار می‌دهیم. سپس روغن مایع و ۴ قاشق غذاخوری از زعفران دم‌کرده را به آن‌ها اضافه می‌کنیم و با دست کمی به بلدرچین‌ها ورز می‌دهیم تا طعم مواد به خوبی به گوشت آن‌ها برسد.

اضافه کردن پیاز و ادویه

در این مرحله، پیازها را به صورت خلالی برش می‌زنیم و به مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس آب لیمو، مقداری نمک و فلفل سیاه را هم داخل کاسه می‌ریزیم و همه مواد را با هم خوب مخلوط می‌کنیم تا به همه قسمت‌های بلدرچین‌ها برسد.

استراحت دادن

حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را حداقل ۶ ساعت در یخچال می‌گذاریم. این کار به این دلیل است که بوی زهم گوشت از بین برود و همچنین طعم‌دار شود. پس از این زمان، بلدرچین‌ها را از یخچال خارج می‌کنیم.

آماده کردن منقل

منقل زغال را روشن می‌کنیم تا خوب داغ شود. سپس بلدرچین‌ها را به سیخ می‌کشیم. بهتر است از دو سیخ کنار هم برای سیخ کردن استفاده کنیم تا هنگام چرخاندن بلدرچین‌ها روی منقل به راحتی بتوانیم آن‌ها را جابه‌جا کنیم.

پخت گوشت ها

سیخ‌ها را روی منقل قرار می‌دهیم و مرتب آن‌ها را می‌چرخانیم تا گوشت به طور یکنواخت کباب شود. در میانه پخت، مخلوط کره ذوب شده و زعفران باقی‌مانده را با کمک یک قلم‌مو روی بلدرچین‌ها می‌مالیم تا خوشمزه‌تر شوند.

سرو

مالیدن مخلوط کره و زعفران نه تنها طعم کباب بلدرچین را بهتر می‌کند، بلکه رنگ آن را هم زیباتر می‌سازد. در نهایت، کباب بلدرچین را داخل ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم و می‌توانیم آن را به همراه نان یا برنج بگذاریم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا