مواد لازم و آموزش کباب تابه ای راه راه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کباب تابه ای راه راه
کباب تابه ای راه راه یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که میتوان آن را به شیوه های مختلف تهیه کرد. برای یادگیری مراحل کامل تهیه این کباب، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
سماق | ۲ قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه، کره و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کباب تابه ای راه راه
مرحله اول
برای شروع، سینه مرغ را دو بار چرخ کرده و در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس یکی از پیازها را رنده میکنیم و پس از اینکه آب آن را گرفتیم، آن را به همراه نصف سماق به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را خوب هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم.
مرحله سوم
حالا پیاز باقیمانده را رنده کرده و آب آن را میگیریم. سپس آن را در یک کاسه دیگر میریزیم. بعد، باقیمانده سماق را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و همه مواد را باهم ترکیب میکنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه مواد به خوبی ترکیب شدند، دوباره روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و آن را به مدت یک ساعت دیگر در یخچال میگذاریم. بعد از یک ساعت، کاسهها را از یخچال خارج کرده و یک تابه مناسب را با روغن چرب میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، مایه کباب گوشت و مرغ را به سه قسمت تقسیم میکنیم. سپس هر قسمت را به صورت نوارهای یکی در میان در تابه قرار میدهیم و آنها را به هم میچسبانیم. بعد، تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله ششم
پس از اینکه یک سمت کباب سرخ شد، آن را برمیگردانیم و با مخلوطی از کره و زعفران با برس روی آن میزنیم. در نهایت، بعد از اینکه هر دو سمت کباب خوب سرخ شدند، آن را در ظرف دلخواه سرو کرده و کنار برنج قرار میدهیم.