مواد لازم و آموزش کباب تابه ای فانتزی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کباب تابه ای فانتزی
کباب تابه ای فانتزی یکی از انواع کبابهای ساده و خوشمزه ایرانی است که نسبت به کباب تابه ساده، به شکل زیباتر و مجلسیتری تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این کباب خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۶ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
سماق | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کباب تابه ای فانتزی
مرحله اول
برای شروع تهیه کباب تابه ای فانتزی، یکی از پیازها را به صورت ریز رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. سپس پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله دوم
حالا مواد داخل کاسه را به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب مخلوط کنید تا مواد به هم بچسبند و یکدست شوند. بعد از آن روی کاسه را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله سوم
در این بین، پیاز باقیمانده را به شکل نگینی کوچک خرد کنید. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید. وقتی روغن گرم شد، پیاز خرد شده را به تابه بیفزایید و تفت دهید تا نرم شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه پیاز نرم شد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید تا خوب سرخ شود. سپس گوجه فرنگیها را یا با بلندر نرم کنید یا رنده کنید و به تابه اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا درب تابه را بگذارید و اجازه دهید سس روی حرارت ملایم جا بیفتد. در همین حال، کاسه حاوی مایه کباب را از یخچال درآورید و یک تابه دیگر روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید.
مرحله ششم
وقتی روغن داغ شد، به اندازه یک فندق از مایه کباب بردارید و آن را بهصورت کتلت شکل دهید. سپس کتلتها را در روغن داغ بیندازید و بگذارید یک سمتشان خوب سرخ شود. وقتی سرخ شدند، آنها را برگردانید.
مرحله هفتم
این کار را با بقیه مایه کباب ادامه دهید تا همه آنها را آماده کنید. بعد از سرخ شدن تمام کبابها، آنها را درون سس بریزید. در این مرحله زعفران دمکرده، سماق و کمی نمک و ادویه نیز اضافه کنید و اجازه دهید سس طعم کبابها را بگیرد.
مرحله هشتم
در همین حال، سیبزمینی را به شکل خلالی خرد کنید و بعد از شستشو و خشک کردن، آن را در روغن سرخ کنید. در نهایت، کباب را به همراه سس در ظرف سرو ریخته و با سیبزمینی داغ بکشید.