مواد لازم و آموزش کباب دکمه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب دکمه ای
کباب یکی از غذاهای محبوب در ایران است و انواع مختلفی مثل کباب پیچ، کباب چنجه و کباب سلطانی وجود دارد. کباب دکمهای یک نوع کباب تابهای است که به اندازههای کوچک و شبیه دکمه درست میشود و در سسی که تهیه میشود، میپزد. این کباب از گوشت چرخکرده تهیه میشود و میتوانید آن را به راحتی در خانه درست کنید و از طعم خوشمزهاش لذت ببرید. این غذا میتواند در مهمانیها به همراه برنج یا نان سرو شود. برای یادگیری روش تهیه کامل و مرحلهبهمرحله کباب دکمهای، به ادامه مطلب در سایت آموزشی رضیم بپیوندید.
مواد لازم کباب دکمه ای | |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
زردچوبه | ۱ قاشق مربا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
پودر سیر، فلفل سیاه و کاری | به مقدار لازم |
پودر زیره | به مقدار لازم |
پودر نان | به مقدار لازم |
بادمجان | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
گوجه | ۲ عدد |
روغن | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس | |
رب | یک و نیم قاشق غذا خوری |
پیاز داغ | ۲ قاشق غذا خوری |
آب ولرم | کمی |
نمک و زردچوبه و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
زعفران دم کرده | مقداری |
“`
آموزش کباب دکمه ای
مرحله اول
برای درست کردن کباب خوشمزه دکمهای، اولین کار این است که بادمجانها را بشویید و پوست بکنید. بعد، آنها را به صورت حلقهای برش بزنید و در آب و نمک بگذارید تا حدود نیم ساعت بمانند تا تلخیشان گرفته شود. سپس بادمجانها را بشویید و با یک پارچه تمیز خشک کنید.
مرحله دوم
یک تابه بردارید و کمی روغن درون آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس بادمجانها را در تابه سرخ کنید. پیاز را بشویید و پوست بکنید، سپس آن را رنده کنید. گوشت چرخکرده و ادویهها را به پیاز رنده شده اضافه کنید.
مرحله سوم
حال این مخلوط را خوب ورز دهید تا همه مواد با هم ترکیب و مزهدار شوند. سپس مخلوط گوشت را در یخچال بگذارید تا حدود یک ساعت استراحت کند. بعد از گذشت این زمان، دوباره یک تابه بردارید و با کمی روغن روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، از مخلوط گوشت به اندازه گردو برمیداریم و در دست به شکل دکمهای شکل میدهیم. سپس آن را در تابه سرخ کنید. اگر قبلاً بادمجانها را سرخ کردهاید، حرارت را کم کنید و روغن اضافه را از تابه خارج کنید.
مرحله پنجم
سپس سیر و پیاز داغی که از قبل آماده کردهاید را به مخلوط اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه کمی حرارت دید و غلیظ شد، کبابها را روی این سس بچینید و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه با سس بپزند. بعد از این زمان، کبابها را در ظرف مناسب سرو کنید.