مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب شیشلیک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کباب شیشلیک

کباب شیشلیک یکی از کباب‌های سنتی و محبوب در ایران است که با دنده‌ی گوسفند تهیه می‌شود. این کباب خوشمزه دارای نکات خاصی است. اگر می‌خواهید روش تهیه‌ی کامل کباب شیشلیک را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دنده گوسفندی ۱ کیلوگرم
پیاز ۳ عدد بزرگ
کره ۱۰۰ گرم
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
ماست چکیده ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت کباب شیشلیک

مرحله اول

ابتدا دنده‌ها را با یک چاقوی تیز از هم جدا کنید. سپس برای مزه‌دار کردن گوشت، پیازها را به شکل خلالی بزرگ خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس فلفل سیاه، نمک، زعفران دم کرده و ماست را به پیازها اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا همه مواد را خوب مخلوط کنید تا پیازها رنگ بگیرند. سپس گوشت دنده‌ها را به این مخلوط اضافه کنید و با پیازها روبروی هم ترکیب کنید. مطمئن شوید که تمام نقاط گوشت با مواد دیگر مزه‌دار شده باشد.

مرحله سوم

برای اینکه گوشت طعم بهتری بگیرد، روی کاسه سلفون بکشید و آن را به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از گذشت ۶ ساعت، آن را از یخچال خارج کنید و با گوشت‌کوب خوب بکوبید تا یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا دنده‌ها را به سیخ‌های بزرگ بزنید. اگر سیخ بزرگ ندارید، می‌توانید از دو سیخ استفاده کنید. سپس منقل را آماده کنید و زغال‌ها را به طور یکنواخت روشن کنید و سیخ‌های حاوی دنده را روی منقل بگذارید.

مرحله پنجم

حالا منتظر بمانید تا کباب‌ها به آرامی پخته شوند. کره را در یک تابه کوچک بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا ذوب شود. سپس با آب لیمو ترش و کمی زعفران مخلوط کنید و در نهایت، این مخلوط را روی گوشت دنده‌ها بریزید.

مرحله ششم

با مالیدن سس کره روی دنده‌ها، شیشلیک نرم و خوشمزه‌ای خواهید داشت. این کار را چند بار تکرار کنید. زمانی که شیشلیک‌ها آماده شدند، می‌توانید تعدادی گوجه‌فرنگی را هم کباب کنید و همراه با پلو، از شیشلیک‌ها لذت ببرید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا