مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب عربی گوشت و سبزیجات برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کباب عربی گوشت و سبزیجات

کباب عربی گوشت و سبزیجات یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی عربی است که به روش های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله این کباب خوشمزه با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
بادمجان ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
سیر ۳ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب ½ لیوان
روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و آویشن به مقدار کافی
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری

آموزش کباب عربی گوشت و سبزیجات

مرحله اول

برای شروع تهیه کباب گوشت و سبزیجات عربی، یکی از گوجه فرنگی‌ها را پوست کنده و به شکل ریز خرد می‌کنیم. سپس پیاز را رنده کرده و آن را به همراه گوجه فرنگی خرد شده و گوشت چرخ کرده در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، پوست بادمجان‌ها را جدا کرده و آن‌ها را به شکل کوچک خرد می‌کنیم. اگر بادمجان‌ها تلخ بودند، باید آن‌ها را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در آب نمک بگذاریم تا تلخی‌شان گرفته شود.

مرحله سوم

سپس فلفل دلمه‌ای را هم به شکل ریز خرد کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم. حالا مقداری آب، روغن زیتون و ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و آویشن را به کاسه اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

وقتی که مواد به خوبی با هم ترکیب شدند، یک ظرف مناسب برای فر انتخاب کرده و مایه کباب را به صورت یکنواخت در کف ظرف می‌ریزیم. گوجه فرنگی باقی‌مانده را به صورت ورقه‌ای برش زده و روی کباب می‌چینیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، فر را به دما ۲۰۰ درجه روشن می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا به‌طور کامل گرم شود. بعد از اینکه فر گرم شد، ظرف را در فر قرار می‌دهیم و روی آن یک کاغذ روغنی ضخیم که به خوبی خیس کرده‌ایم، می‌گذاریم.

مرحله ششم

در نهایت بگذارید کباب به مدت یک ساعت بپزد. سپس کاغذ روغنی را برمیداریم و به کباب اجازه می‌دهیم تا ۲۰ دقیقه دیگر در فر بماند تا کمی سرخ شود. کباب را گرم همراه با برنج یا نان سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا