مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب فلفلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش کباب فلفلی

کباب فلفلی یکی از کباب‌های ساده و خانگی ایرانی است که با مواد مختلف درست می‌شود. این کباب خوشمزه یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که ممکن است خیلی‌ها حتی اسم آن را هم نشنیده باشند. اگر به غذاهای خوشمزگی که رنگ و لعاب خوبی دارند علاقه‌مند هستید، حتماً این کباب را امتحان کنید. کباب فلفلی نه تنها خیلی خوشمزه است بلکه ظاهری زیبا هم دارد و می‌تواند سفره‌های مهمانی را جذاب‌تر کند. اگر غذاهای تند را دوست ندارید، می‌توانید از فلفل سبز شیرین در تهیه این کباب استفاده کنید. برای یادگیری تهیه این غذای خوش‌عطر با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
فلفل قلمی به تعداد کافی
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
ریحان یا جعفری ۲۵ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کباب فلفلی

تفت دادن پیاز

برای تهیه کباب فلفلی مجلسی، ابتدا یکی از پیازها را ریز خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت دهید تا پیاز شفاف شود. سپس مقداری فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.

افزودن رب گوجه فرنگی

در این مرحله، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. سپس گوجه فرنگی‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

مخلوط گوشت با ادویه

حالا یک فنجان آب به تابه اضافه کنید تا سس قوام بگیرد. در همین حین، گوشت چرخ کرده را با ریحان خرد شده، زعفران دم کرده و کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه مخلوط کنید.

ورز دادن مواد

در این مرحله، پیاز را با رنده ریز رنده کرده و بعد از گرفتن آب آن، به کاسه مخلوط گوشت اضافه کنید. سپس همه مواد را به خوبی ورز دهید تا همه چیز به هم بچسبد و منسجم شود. حالا مایه کباب را دور فلفل‌ها بپیچید.

سرخ کردن

پس از اینکه کباب‌ها آماده شدند، یک تابه مناسب روی حرارت بگذارید و مقداری روغن داخل آن بریزید. کباب‌های فلفلی را در روغن سرخ کنید تا تمام قسمت‌های آن خوب طلایی شود.

سرو

وقتی که سرخ کردن کباب‌ها تمام شد، آنها را به آرامی در تابه‌ای که سس آماده کرده‌اید بگذارید و بگذارید ۳۰ دقیقه در سس بمانند تا طعم سس را جذب کنند. در نهایت، کباب‌ها را با نان یا برنج سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا