مواد لازم و آموزش کباب لبنانی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کباب لبنانی
کباب لبنانی یکی از کبابهای خوشمزه و معروف لبنان است و شباهت زیادی به کباب کوبیده ما دارد. در ادامه با سایت تفریحی رضیم همراه باشید تا طرز تهیه این کباب را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد درشت |
جعفری | ۴ قاشق غذاخوری |
نعناع | ۲ قاشق غذاخوری |
سماق قرمز | ½ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ¼ قاشق چایخوری |
تخم گشنیز | ½ قاشق چایخوری |
زیره | نوک قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب لبنانی
مخلوط پیاز و گوشت
برای درست کردن کباب لبنانی خوشمزه، ابتدا گوشت چرخکرده را در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس پیاز را رنده کرده و با دست فشار میدهیم تا آب اضافی آن خارج شود. پیاز رندهشده را به کاسه گوشت اضافه میکنیم.
بعد از آن، جعفری و نعناع را به صورت ریز خرد میکنیم. سپس آنها را با سماق قرمز، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، پاپریکا و کمی نمک و فلفل سیاه به کاسه گوشت اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم.
ورز دادن
مواد را مانند گوشت کوبیده ۵ تا ۱۰ دقیقه با دست ورز میدهیم تا به هم بچسبند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال میگذاریم تا مواد استراحت کنند.
شکل دادن
بعد از اینکه مایه کباب خوب استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون میآوریم. حالا به اندازه یک نارنگی از مایه برمیداریم و آن را روی سیخهای چوبی یا فلزی قرار میدهیم و با دست به آن شکل میدهیم.
قرار دادن کباب ها در تابه
بعد از اینکه تمام کبابها را روی سیخ کردیم، میتوانیم آنها را روی گریل یا منقل کباب کنیم. اگر بخواهیم کبابها را در تابه بپزیم، کافی است که کمی تابه را چرب کنیم و سپس سیخهای کباب را درون تابه قرار دهیم.
نکته مهم
اگر میخواهیم کبابها را روی منقل درست کنیم، بهتر است از سیخهای فلزی استفاده کنیم. اما اگر با سیخ چوبی کباب میپزیم، بهتر است سیخها را پیش از استفاده در آب سرد بخیسانیم، تا حین کباب کردن نسوزند.