مواد لازم و آموزش کباب کوبیده بوقلمون برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون
کباب کوبیده بوقلمون یکی از غذاهای پرطرفدار است که با گوشت بوقلمون درست میشود. برای یادگیری این دستور پخت به طور کامل و مرحله به مرحله، همراه با سایت آموزشی رضیم باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه بوقلمون | ۵۰۰ گرم |
دنبه گوسفندی | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
سیر | ۱ حبه |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲۵ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا، زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون
مرحله اول
برای تهیه کباب کوبیده بوقلمون، ابتدا گوشت بوقلمون و دنبه را دو بار چرخ میکنیم. سپس آن را در یک کاسه بزرگ میریزیم. بعد، پیازها را رنده کرده و آب اضافی آنها را میگیریم.
مرحله دوم
حالا سیر را رنده کرده و به کاسه اضافه میکنیم. سپس زعفران، آب لیمو، کمی نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا را هم به آن میریزیم. با دست همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا مواد به هم بچسبند.
مرحله سوم
سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و اجازه میدهیم برای یک تا چند ساعت در یخچال بماند تا مواد طعم بگیرند. بعد از این زمان، کاسه را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله چهارم
اگر میخواهیم کباب را روی منقل درست کنیم، از سیخهای فلزی استفاده میکنیم و اگر در تابه میپزیم، از سیخهای چوبی بهره میبریم. دستان خود را با آب خیس کرده و به اندازه یک نارنگی از مخلوط گوشت برداشته و به سیخ میزنیم.
مرحله پنجم
حالا مایه کباب را روی سیخ قرار داده و آن را روی سیخ پهن میکنیم. این کار را برای تمام مایه کباب انجام میدهیم. سپس منقل ذغال را روشن کرده و سیخها را روی آن قرار میدهیم.
مرحله ششم
در این مرحله، هر چند دقیقه یکبار سیخها را میچرخانیم تا کبابها به طور یکنواخت بپزند. اگر در تابه میپزیم، یک تابه را با کمی کره چرب کرده و سیخها را در داخل آن قرار میدهیم. سپس به حرارت میگذاریم.
مرحله هفتم
اجازه میدهیم یک سمت کبابها بپزد، سپس آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگر نیز بپزد. در پایان، بعد از پختن کبابها، کره را ذوب کرده و روی آنها میریزیم و به همراه نان یا برنج میل میکنیم.