مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب کوبیده تابه ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش کباب کوبیده تابه ای

کباب کوبیده تابه ای یکی از روش‌های تهیه کباب مهم و محبوب است که به راحتی در خانه می‌توان آن را درست کرد. اگر می‌خواهید یاد بگیرید که چطور کباب کوبیده تابه‌ای درست کنید، با ما در سایت آنلاین رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد متوسط
سماق ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن مایع به مقدار کافی

دستور پخت کباب کوبیده تابه ای

چرخ کردن گوشت

برای درست کردن کباب کوبیده تابه ای خوشمزه، ابتدا باید گوشت را چرخ کنیم. بهترین حالت این است که از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنیم. بعد، پیازها را به کمک رنده ریز رنده می‌کنیم.

اضافه کردن پیاز به کاسه گوشت

بعد از رنده کردن پیازها، آن‌ها را در یک کاسه کوچک می‌ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال می‌خواهیم تا حالت اسیدی آن‌ها از بین برود و شیرین‌تر شوند. سپس آب اضافی پیازها را می‌گیریم و آن‌ها را به کاسه گوشت اضافه می‌کنیم.

استراحت دادن

سپس کمی نمک، فلفل سیاه و سماق به مواد اضافه می‌کنیم و با دست به مدت ۱۰ دقیقه مواد را ورز می‌دهیم تا یکدست و چسبناک شوند. اگر زمان داریم، می‌توانیم مایه کباب را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذاریم.

ریختن مایه کباب در تابه

اگر زمان زیادی نداریم، می‌توانیم همین الان کباب را درست کنیم. یک تابه نچسب را انتخاب کرده و با مقداری روغن چرب می‌کنیم، سپس مایه کباب را در تابه می‌ریزیم.

پخت کباب

در این مرحله، مایه کباب را کاملاً در تابه صاف می‌کنیم تا همه قسمت‌های آن به یک اندازه بپزند. حالا می‌توانیم با قاشق یا دست، روی کباب نقش بزنیم و سپس تابه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا کباب آماده شود.

نکته مهم

اگر می‌خواهید کباب آبدار باشد، آن را روی حرارت بالا بپزید تا کمتر آب بدهد. اما اگر می‌خواهید کباب ترد و برشته شود، باید آن را روی حرارت ملایم بپزید. روش پخت بسته به سلیقه شماست.

برش زدن

زمانی که کباب خودش را گرفت و پخته شد، با چاقو آن را مانند کباب کوبیده سیخی به صورت نوارهای طولی برش می‌زنیم و به آرامی برمی‌گردانیم تا کباب‌ها آسیب نبینند. بعد صبر می‌کنیم تا سمت دیگر هم کامل بپزد.

اضافه کردن زعفران دم کرده

اگر دوست دارید کباب‌ها طعم بهتری داشته باشند، می‌توانید ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و یک قالب ۵۰ گرمی کره را روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شود. سپس با استفاده از برس روی کباب‌ها می‌مالیم.

سرو

در مراحل پایانی پخت کباب‌ها، می‌توانیم مقداری گوجه‌فرنگی و فلفل سبز را در کنار تابه بپزیم. در پایان، کباب را در ظرف دلخواه خود سرو کرده و می‌توانید آن را با نان یا برنج به همراه گوجه‌فرنگی و فلفل سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا