مواد لازم و آموزش کتلت بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کتلت بادمجان
کتلت بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و معروف است که با دستورها و مواد مختلفی آماده میشود. این غذا به دو شیوه درست میشود: یکی با گوشت چرخکرده و دیگری که در اینجا آموزش میدهیم بدون گوشت چرخکرده است. در این دستور ما از بادمجان کبابی استفاده میکنیم که طعم خاصی به کتلت میدهد. اگر مزه بادمجان کبابی را دوست ندارید، میتوانید بادمجان را در فر بپزید تا طعم کمتری داشته باشد. برای یادگیری مراحل تهیه این غذا با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
بادمجان | 5 عدد متوسط |
سیب زمینی | 2 عدد متوسط |
سیر | 2 حبه |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
تخم مرغ | 2 عدد |
آویشن | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کتلت بادمجان
مرحله اول
برای شروع، بادمجانها را کباب میکنیم. اگر بوی کبابی را دوست ندارید، میتوانید بادمجانها را در فر بپزید.
مرحله دوم
بعد از اینکه بادمجانها را کباب کردیم، پوست آنها را به آرامی جدا میکنیم. سپس بادمجانها را روی یک سطح قرار میدهیم و با کارد تیز، ریز خرد میکنیم و در یک کاسه بزرگ میریزیم.
مرحله سوم
قبل از اینکه بادمجانها را به کاسه اضافه کنیم، آب اضافی آنها را میگیریم. سپس پیاز، سیبزمینی و سیر را پوست کنده و ریز رنده میکنیم و آب اضافیشان را به طور کامل میگیریم.
مرحله چهارم
سپس سیر، پیاز و سیبزمینی رنده شده را به کاسه بادمجان اضافه میکنیم. بعد از اینکه بادمجانها کاملاً خنک شدند، تخممرغها، آویشن، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را نیز به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
مواد داخل کاسه را به خوبی مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شوند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مواد استراحت کرده و طعمها با هم ترکیب شوند.
مرحله ششم
بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال بیرون میآوریم و یک تابه روی حرارت میگذاریم و کمی روغن اضافه میکنیم. حالا کمی صبر میکنیم تا…
“`
روغن باید به خوبی داغ شود.
مرحله هفتم
حالا به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کتلت برمیداریم و با دست آن را به شکل گرد یا بیضی درمیآوریم. سپس با کف دست کمی آن را تخت میکنیم و به آرامی درون روغن داغ میگذاریم تا سرخ شود.
مرحله هشتم
بعد از اینکه یک سمت کتلتها سرخ شد، آنها را به آرامی برمیگردانیم تا سمت دیگرشان هم سرخ شود. هر کدام از سمتهای کتلتها بسته به دمای زیر تابه حدود ۳ تا ۵ دقیقه برای سرخ شدن کامل نیاز دارد.
مرحله نهم
پس از سرخ کردن کتلتها، آنها را روی یک دستمال حولهای میگذاریم تا روغن اضافیشان گرفته شود. سپس کتلتها را در ظرف مناسبی مرتب میکنیم و به همراه خیارشور، گوجهفرنگی و نان سرو میکنیم.