مواد لازم و آموزش کره بادام زمینی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کره بادام زمینی
کره بادام زمینی یک نوع خوراکی گیاهی است که علاوه بر طعم خوشمزهاش، خواص غذایی زیادی دارد. در این مقاله، ما به شما آموزش میدهیم که چگونه این کره را در خانه درست کنید. همراه با سایت آموزشی رضیم باشید.
مواد لازم کره بادام زمینی | |
بادام زمینی | ۴۰۰ گرم |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه کره بادام زمینی
تفت دادن بادام زمینی
برای درست کردن کره بادام زمینی خانگی، ابتدا بادام زمینیهای برشته نشده را در یک تابه بریزید و آنها را به خوبی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهند و برشته شوند. سپس بادامهای بو داده را در مخلوطکن یا آسیاب قرار دهید.
در این مرحله، بادام زمینی را به خوبی آسیاب کنید تا کاملاً پودر شود. هر چند دقیقه، درب مخلوطکن را باز کنید و پودر بادام را از دیوارهها جدا کنید و به وسط دستگاه ریخته و دوباره آسیاب کنید.
استراحت دادن به دستگاه
زمانی که بادام زمینی آسیاب میشود، خیلی داغ میشود، پس بهتر است چند دقیقهای به دستگاه استراحت دهید تا نسوزه. توجه داشته باشید که نیازی به اضافه کردن روغن ندارید چون بادام زمینی خود به خود روغن کافی تولید میکند.
افزودن نمک
اگر از بادام زمینی بدون نمک استفاده میکنید، پیشنهاد میشود کمی نمک هم اضافه کنید. آسیاب کردن را ادامه دهید تا پودر بادام به حالت مایع درآید.
افزودن عسل
حالا ۲ قاشق غذاخوری عسل به مخلوط اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند. اگر عسل ندارید، میتوانید بجای آن ۲ قاشق غذاخوری پودر قند بریزید. اگر میخواهید کره بادام زمینیتان مانند کرههای موجود در بازار سفت شود، حتماً از عسل استفاده کنید.
نگهداری در یخچال
اگر دوست دارید کرهتان ترد باشد، میتوانید کمی از بادام زمینیها را به صورت ریز خرد کرده و به کره اضافه کنید. سپس کره بادام زمینی را در یک ظرف شیشهای و دربدار بریزید و آن را در یخچال نگهداری کنید.