آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کرپ رنگی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کرپ رنگی

کرپ یا پنکیک، یک نوع صبحانه خوشمزه از اروپا است که در تابه پخته می‌شود. این غذا می‌تواند با میوه‌های مختلف، عسل، شکلات ذوب شده و مغزیجات برای تزئین سرو شود. کرپ رنگی با استفاده از رنگ‌های طبیعی درست می‌شود و به شکل خوشگلی در تابه پخته می‌شود. این کرپ‌ها به خاطر رنگ‌های متفاوتی که دارند، خیلی برای بچه‌ها جذاب هستند و می‌توانند به عنوان صبحانه یا در جشن‌های تولد به عنوان عصرانه سرو شوند. برای یادگیری آموزش کرپ رنگی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کرپ رنگی
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
روغن آفتابگردان ۶ قاشق غذاخوری
شیر سه و نیم لیوان
آرد سه و نیم لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
چغندر آب‌پز پوره شده ۱ قاشق غذاخوری
اسفناج پخته له شده ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق چای‌خوری

آموزش کرپ رنگی

مرحله اول

برای درست کردن کرپ رنگی، ابتدا یک کاسه عمیق می‌زنیم. نصف شیر را در آن می‌ریزیم. سپس تخم‌مرغ‌ها، شکر، نمک، روغن، آرد و بکینگ پودر را به آن اضافه می‌کنیم و با همزن دستی هم می‌زنیم تا مخلوط یکدستی به دست بیاید.

مرحله دوم

وقتی خمیر یکدست شد، باقی شیر را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا شیر به خوبی جذب مواد شود. سپس مخلوط را به ۵ کاسه جدا تقسیم می‌کنیم و به هر کاسه رنگ‌های طبیعی اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، یک قاشق چغندر پوره شده را به یک کاسه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا رنگ آن قرمز شود. سپس اسفناج پخته را هم به یکی دیگر از کاسه‌ها اضافه می‌کنیم تا رنگ آن سبز شود. برای ایجاد رنگ قهوه‌ای روشن، پودر کاکائو را به یک کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

به یکی از کاسه‌ها کمی زعفران یا رنگ زعفرانی اضافه می‌کنیم تا رنگ آن زرد شود. برای کاسه آخر، بدون اضافه کردن رنگ، می‌توان با همان مخلوط سفید تهیه کرد. اگر خمیر خیلی غلیظ بود، می‌توانیم چند قاشق شیر به آن اضافه کنیم. حالا یک تابه را چرب کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود.

مرحله پنجم

سپس یک ملاقه از مخلوط را در تابه می‌ریزیم و به آرامی در سطح تابه پخش می‌کنیم. وقتی که شروع به حباب زدن کرد، آن را برمی‌گردانیم. وقتی هر دو طرف خوب پخته شد، کرپ را از تابه خارج می‌کنیم. کرپ‌ها را به صورت رنگی کنار هم سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا