مواد لازم و آموزش کلم سرخ شده برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کلم سرخ شده
کلم قمری نوعی از کلم است که به خانواده کلمها تعلق دارد. طعم و بوی آن شبیه کلم است، اما ظاهری شبیه به سیبزمینی دارد. این کلم معمولاً در غذاهایی مانند کلمپلو و یا به عنوان همراه با غذاها استفاده میشود. با این حال، میتوان آن را به تنهایی هم در فر گریل کرد و در کنار ماست چکیده یا سس میل کرد. همچنین، میتوان کلم را سرخ کرد، اما چون روغن زیادی به خود جذب میکند، گزینهای مناسب برای یک غذای رژیمی نیست. در این دستور، کلمها در فر برشته میشوند و با استفاده از روغن زیتون تهیه میشوند که این یک میان وعده یا غذای رژیمی است.
مواد لازم کلم سرخ شده | |
کلم قمری | 2 عدد |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
دستور پخت کلم سرخ شده
مرحله اول
برای تهیه کلم سرخ شده خوشمزه، ابتدا کلم قمریها را خوب بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سپس آنها را به دو نیم تقسیم کنید و مانند سیبزمینی، به صورت خلالی خرد کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، کف یک ظرف را با کمی روغن زیتون چرب کنید و کلمهای خلال شده را به ترتیب در آن بچینید. سپس مقداری پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه و کمی روغن زیتون را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
مرحله سوم
سپس با یک فرچه، مخلوط را روی کلمهای خلال شده بزنید، طوری که هر دو طرف آنها به مواد آغشته شود. حالا ظرف را درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید تا کلمها پخته و ترد شوند.
مرحله چهارم
وقتی کلمها کاملاً پخته شدند، آنها را از فر خارج کنید و کمی نمک رویشان بپاشید و در ظرف سرو بگذارید. این غذا را میتوانید به عنوان یک غذای رژیمی استفاده کنید یا به عنوان دورچین در مهمانیها سرو کنید.