آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کلوچه کاکائویی بدون فر خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کلوچه کاکائویی بدون فر

کلوچه کاکائویی بدون فر یکی از روش‌های تهیه این کلوچه خوشمزه است که برای کسانی که در خانه فر ندارند مناسب است. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کلوچه کاکائویی بدون فر، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کلوچه کاکائویی بدون فر
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ½ پیمانه
وانیل ½ قاشق چایخوری
آرد ۲ پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
کنجد به مقدار کافی

آموزش کلوچه کاکائویی بدون فر

مرحله اول

برای تهیه کلوچه کاکائویی خوشمزه، ابتدا حدود ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار، تخم مرغ و کره را از یخچال بیرون می‌آوریم تا به دمای اتاق برسند. سپس در یک کاسه، تخم مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا با یک همزن برقی، مخلوط تخم مرغ را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه هم می‌زنیم تا مواد روشن و کش‌دار شوند. وسط کار، کناره‌های کاسه را هم پاک می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا همه چیز یکنواخت شود.

مرحله سوم

در این مرحله، کره آب شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می‌زنیم تا مواد خوب ترکیب شوند. سپس ۲ قاشق غذاخوری از آرد را جدا می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا آرد را درون الک می‌ریزیم و آرد را ۳ بار در یک کاسه مناسب الک می‌کنیم. سپس نیمی از آرد الک شده را یک‌باره به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و با استفاده از لیسک، به آرامی و به طور دورانی مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، پودر کاکائو و بکینگ پودر را به باقی‌مانده آرد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس این مخلوط را از الک رد کرده و روی مایه کلوچه الک می‌کنیم و دوباره با لیسک به آرامی و به یک سمت هم می‌زنیم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که بافت نهایی کلوچه باید همانند مایه…

“`

کیک شل به معنای این است که خمیر ما خیلی سفت و محکم نیست. در این مرحله، ما آن را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و شعله پخش‌کن را روشن می‌کنیم. سپس یک تابه روی شعله پخش‌کن می‌گذاریم تا تابه و شعله پخش‌کن خوب داغ شوند.

مرحله هفتم

اکنون کف تابه را با مقداری روغن مایع یا روغن جداکننده چرب می‌کنیم. سپس مقداری از خمیر کیک را با دست می‌گیریم و به شکل‌های دلخواه درمی‌آوریم و درون تابه قرار می‌دهیم. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید روی کلوچه‌ها کمی کنجد بپاشید.

مرحله هشتم

حالا باید حرارت تابه را کم کنیم. سپس درب تابه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم کلوچه‌ها به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه درون تابه بپزند. اگر بعد از ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کلوچه‌ها خوب پخته شدند، حرارت را خاموش می‌کنیم.

مرحله نهم

در پایان، به خاطر لطافت کلوچه‌ها، باید بگذاریم کاملاً درون تابه سرد شوند. سپس آن‌ها را از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظرمان قرار می‌دهیم و با چای یا قهوه سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

مواد لازم و آموزش کلوچه کاکائویی بدون فر خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا