مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوفته ترش برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوفته ترش

کوفته یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی و ترکی است که به روش‌ها و مواد مختلف تهیه می‌شود. یکی از انواع آن، کوفته ترش است. این کوفته با گوشت چرخ کرده درست می‌شود و معمولاً به عنوان خورش با برنج سرو می‌گردد. طعم این خورش شبیه طعم کباب ترش است که با گوشت چرخ کرده و رب نارنج تهیه می‌شود. این غذا به خاطر زیبایی و خوشمزگی‌اش به عنوان غذای اصلی در مهمانی‌ها بسیار مناسب است. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه کوفته ترش، با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده گوسفند ۴۰۰ گرم
سبزی الزو (ترخون و مرزه و نعنا و شوید) ۲۰۰ گرم پاک شده
پیاز ۲ عدد
ادویه به مقدار لازم
رب نارنج به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
زرشک کوهی کمی

آموزش کوفته ترش

مرحله اول

برای تهیه کوفته ترش، ابتدا پیازها را می‌شوییم و پوستشان را جدا می‌کنیم. سپس آن‌ها را به شکل نگینی خرد می‌کنیم. یک قابلمه را برمی‌داریم و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خرد شده را داخل آن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا طلایی و نرم شوند.

مرحله دوم

سپس رب گوجه‌فرنگی را به پیازها اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم. بعد آب جوش را به مخلوط اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خوب بجوشد. پیاز دوم را که از قبل شسته و پوست کرده‌ایم، رنده می‌کنیم و داخل یک کاسه می‌ریزیم. سپس آن را با گوشت و ادویه ورز می‌دهیم تا کاملاً مخلوط و یکنواخت شود.

مرحله سوم

حالا سبزی‌های خرد شده را به مخلوط گوشت اضافه می‌کنیم. مثل کوفته‌های معمولی، به اندازه یک گردو از مخلوط می‌گیریم و در دست گرد می‌کنیم. سپس آن‌ها را در آب در حال جوش می‌ریزیم. درب قابلمه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم که خوب بپزند.

مرحله چهارم

در نیم ساعت آخر، نارنج و زرشک کوهی را به خورش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا جا بیفتد. اگر زرشک کوهی نداشتیم، می‌توانیم از زرشک معمولی استفاده کنیم. همچنین می‌توانیم در حال پختن کوفته‌ها یک مشت از سبزی الزو به غذا اضافه کنیم تا سس خوشمزه‌تر و معطرتر شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا