مواد لازم و آموزش کوفته ترکیه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کوفته ترکیه ای
کوفته ترکیه ای یکی از غذاهای خوشمزه و معروف کشور ترکیه است که با مواد مختلف درست میشود. در ترکیه این غذا به نام کوفته مامان شناخته میشود و دستورهای مختلفی برای آماده کردن آن وجود دارد. کوفته مامان شبیه کتلت است و اگر از کتلت خوشتان میآید، حتماً باید این غذای خوشمزه را امتحان کنید. معمولاً این کوفته با فلفل سبز و گوجه فرنگی سرو میشود، اما میتوانیم به میل خود سیبزمینی سرخ کرده یا تنوری را هم به آن اضافه کنیم. برای یادگیری این دستور آشپزی خوشمزه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
پودر نان خشک | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون یا کره | برای سرخ کردن |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زیره | ½ قاشق چایخوری |
دستور پخت کوفته ترکیه ای
مرحله اول
برای تهیه کوفته ترکیه ای خوشمزه، ابتدا پیاز و سیرها را پوست کنده و میشوییم. سپس آنها را به صورت جداگانه با رنده ریز میزنیم. بعد از آن، آب پیاز را با فشار دست میگیریم و کنار میگذاریم.
مرحله دوم
حالا گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ میریزیم و نان خشک را به آن اضافه میکنیم. سپس تخممرغ را در یک پیاله میشکنیم و بعد از بررسی سالم بودن، آن را به کاسه گوشت میریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله، زیره، فلفل سیاه و نمک را به همراه پیاز به مخلوط اضافه میکنیم. جعفری خرد شده و سیر رنده شده را هم به آن میافزاییم و همه مواد را با قاشق خوب هم میزنیم تا کاملاً ترکیب شوند.
مرحله چهارم
سپس با دست مواد را ورز میدهیم تا کوفتهها تردتر شوند. بهتر است روی کاسه را با سلفون بپوشانیم و مایه کوفته را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذاریم تا استراحت کند.
مرحله پنجم
بعد از ۲ ساعت، کاسه مایه کوفته را از یخچال بیرون میآوریم. سپس در تابه یا قابلمهای کوچک با عمق زیاد، مقداری روغن سرخ کردنی میریزیم و روی حرارت کم میگذاریم تا روغن گرم شود.
“`
مرحله ششم
به اندازه یک نارنگی یا بیشتر، بسته به خواست خودتان، مقداری از مایه کوفته را برمیداریم و با دست شکل گردی به آن میدهیم و سپس آن را به روغن داغ اضافه میکنیم. مهم است که حرارت را افزایش ندهیم تا کوفتهها زودتر سرخ نشوند.
مرحله هفتم
حالا باید اجازه بدهیم که کوفتهها با حرارت کم به خوبی پخته و سرخ شوند. سپس بقیه مواد را هم به همین شیوه آماده و سرخ میکنیم. یادتان باشد کوفتهها را روی هم در روغن نگذارید چون این کار باعث میشود که آنها باز شوند.
مرحله هشتم
پس از اینکه کوفتهها سرخ شدند، آنها را روی توری میگذاریم تا روغن اضافیشان خارج شود و سپس در ظرف مورد نظرمان قرار میدهیم. بعد از آن، میتوانیم با سیبزمینی سرخکرده و گوجهفرنگی این کوفتهها را تزئین کرده و سرو کنیم. نوش جان!