مواد لازم و آموزش کوکو جعفری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوکو جعفری
کوکو جعفری یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که روشهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. اگر میخواهید با طرز تهیه کوکو جعفری به طور کامل و مرحله به مرحله آشنا شوید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جعفری تازه | ۲ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد برنج | ۲ قاشق غذاخوری |
شوید و برگ سیر | ½ پیمانه |
پودر تخم گشنیز (اختیاری) | ½ قاشق چایخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
آموزش کوکو جعفری
مرحله اول
برای درست کردن کوکو جعفری خوشمزه، ابتدا جعفری، برگ سیر و شوید را شسته و به صورت ریز خرد میکنیم. سپس پیاز را با رنده ریز رنده کرده و با مخلوط سبزیجات در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
اگر آب پیاز و سبزیجات را نگه داریم، آرد برنج را نمیزنیم، اما اگر سبزی خشک است، برای چسبندگی بیشتر کوکو، آرد برنج را اضافه میکنیم. حالا آرد برنج را به کاسه اضافه کرده و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه میزنیم.
مرحله سوم
در مرحله بعد، تخممرغها را به کاسه اضافه کرده و در صورتی که دوست دارید، پودر تخم گشنیز هم اضافه کنید. سپس همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. حالا مقداری روغن مایع را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید.
مرحله چهارم
اجازه دهید روغن به خوبی داغ شود، سپس مخلوط کوکو را به آرامی و به صورت کامل در تابه بریزید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید کوکو با حرارت ملایم بپزد تا یک طرفش کاملا سرخ شود.
مرحله پنجم
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید و بگذارید طرف دیگر نیز سرخ شود. وقتی کوکو کاملا پخته و سفت شد، تابه را از روی حرارت برداشته و کوکو را با نان تازه سرو کنید. نوش جان!