مواد لازم و آموزش کوکو سیب زمینی پاکستانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوکو سیب زمینی پاکستانی
کوکو سیب زمینی پاکستانی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در پاکستان است که با ادویههای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل قرمز خرد شده | یک چهار قاشق چای خوری |
برگ گشنیز خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
زیره سبز | ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک | مقداری |
آموزش کوکو سیب زمینی پاکستانی
مرحله اول
برای تهیه کوکو سیب زمینی پاکستانی، ابتدا سیبزمینیها را خوب بشویید و با پوست در یک قابلمه قرار دهید. سپس روی آنها آب بریزید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا سیبزمینیها بپزند.
مرحله دوم
وقتی سیبزمینیها پخته شدند، پوست آنها را بکنید و با گوشتکوب یا چرخگوشت آنها را له کنید. سپس این ماده را در یک کاسه قرار دهید. یک تابه بردارید و کمی روغن در آن بریزید تا گرم شود.
مرحله سوم
زیره سبز را به روغن داغ اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی آن بلند شود. دقت کنید که زیره نسوزد. بعد از این که زیره آماده شد، آن را از تابه خارج کنید و به سیبزمینیها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم
برگ گشنیز خرد شده و فلفل قرمز را به مخلوط اضافه کنید. سپس پیاز را بشویید، پوست کنده و رنده کنید و آب آن را بگیرید و به مواد دیگر اضافه کنید. نمک را نیز فراموش نکنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم
تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود. یک تابه دیگر را بردارید و کمی روغن در آن بریزید، وقتی روغن داغ شد، مواد را به صورت گرد به اندازه دست خودتان در بیاورید.
مرحله ششم
سپس این گردیها را در تخممرغ بزنید و در تابه سرخ کنید. بعد از سرخ شدن یک طرف، آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم خوب برشته شود. وقتی کوکوها آماده و کاملاً سرخ شدند، آنها را در یک ظرف سرو قرار دهید و با نان و ترشی تند نوش جان کنید.