مواد لازم و آموزش کوکو قارچ خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکو قارچ
کوکوی قارچ یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای آشنایی با این دستور پخت خوشمزه، ادامه مطلب را در وبسایت رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۳ عدد |
جعفری | ۵۰ گرم |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکو قارچ
آماده سازی سیب زمینی
برای درست کردن کوکو قارچ مجلسی ابتدا باید سیبزمینیها را شسته و در یک قابلمه با دو پیمانه آب و کمی نمک بپزیم. این مرحله حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان میبرد تا سیبزمینیها خوب پخته شوند.
خرد کردن قارچ ها
بعد از پخت، سیبزمینیها را پوست میگیریم و با رنده ریز رنده میکنیم و در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس قارچها را به صورت کوچک خورد میکنیم و با کمی روغن تفت میدهیم تا آب آنها گرفته شود.
افزودن آبلیمو
برای اینکه قارچها رنگ تیره نگیرند، در حین تفت دادن یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه میکنیم. بعد از اینکه قارچها به خوبی تفت خوردند، آنها را به کاسه سیبزمینی اضافه میکنیم. حالا پیاز را هم با رنده ریز رنده میکنیم.
اضافه کردن کردن پیاز
آب اضافی پیاز را میگیریم و به کاسه سیبزمینی اضافه میکنیم. سپس جعفری را ریز خرد کرده و به مخلوط میزنیم. تخممرغها را نیز در یک کاسه کوچک میشکنیم.
مخلوط آرد، ادویه و تخم مرغ
آرد را با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه با تخممرغ مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شوند. سپس این مخلوط را به دیگر مواد اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
قرار دادن تابه روی حرارت
نکته مهم این است که تخممرغها را وقتی اضافه کنیم که سیبزمینی و قارچ کاملاً خنک شده باشند. سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم و کمی روغن درون آن میریزیم.
سرخ کردن
وقتی روغن داغ شد، مقداری از مایه کوکو را به شکل گرد درمیآوریم و در تابه میریزیم تا سرخ شود. وقتی یک طرف آن سرخ شد، به آرامی برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.
سرو
اگر دوست داشته باشید میتوانید مایه کوکو را به صورت یکجا سرخ کنید، مثل کوکو سبزی. در انتها کوکوها را در ظرف سرو میچینیم و با گوجهفرنگی، خیارشور و نان لواش خانگی سرو میکنیم.