مواد لازم و آموزش کوکی نازک خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکی نازک
کوکی نازک یکی از انواع کوکیهای خوشمزه و محبوب در ترکیه است. برای دیدن آموزش کامل و مرحلهبهمرحله تهیه این کوکی با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوکی نازک | |
پودر قند | ۱ پیمانه |
روغن | ۱ پیمانه |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۱ تا ۲ لیوان |
خمیر دانه کنجد (تاهینی) | ½ فنجان |
آموزش کوکی نازک
مرحله اول
برای درست کردن کوکی نازک خوشمزه به سبک ترکی، ابتدا روغن را با پودر قند، بکینگ پودر، وانیل و خمیر دانه کنجد در یک کاسه مناسب میریزیم و خوب هم میزنیم تا مواد کامل مخلوط شوند.
مرحله دوم
بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، آرد را به تدریج روی مواد الک میکنیم و آرام آرام ورز میدهیم تا خمیر جمع شود. این خمیر باید خیلی نرم و لطیف باشد، بنابراین از اضافه کردن زیاد آرد جلوگیری کنید.
مرحله سوم
وقتی که دیگر خمیر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف میکنیم. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و بگذارید خوب گرم شود. بعد، سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، خمیر را به گلولههای کوچک به اندازه گردو تبدیل کرده و در سینی فر با کمی فاصله کنار هم میگذاریم. بعد از اینکه تمام خمیر را آماده کردیم، سینی را در وسط فر قرار میدهیم تا کوکیها بپزند.
مرحله پنجم
حالا حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه به کوکیها زمان میدهیم تا بپزند. بعد از اینکه پخت کوکیها تمام شد، آنها را از فر خارج کرده و بگذارید تا کاملاً خنک شوند، سپس در ظرف مناسب بچینید.
مرحله ششم
برای تزئین کوکیها، میتوانید مقداری شکلات تختهای سفید یا قهوهای را با کمی روغن ذوب کنید. سپس درون قیف بریزید و روی کوکیها تزئین کنید. تا شکلات نرم است، میتوانید کمی خلال پسته روی آنها بپاشید.