آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی نشاسته ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکی نشاسته ای

کوکی نشاسته ای یکی از بهترین نوع کوکی‌های خوشمزه و ساده است که در بسیاری از کشورها درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این کوکی خوشمزه، به ادامه مطلب در سایت رضیم بپیوندید.

مواد لازم برای کوکی نشاسته ای
کره نرم ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۱ استکان چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۴۰۰ گرم
آرد ۱ قاشق چایخوری
شکلات تخته ای ۶۰ گرم

آموزش کوکی نشاسته ای

مرحله اول

برای درست کردن کوکی نشاسته ای خوشمزه، اول از همه کره را با روغن، تخم‌مرغ، بکینگ پودر، وانیل و پودر قند در یک کاسه مناسب بریزید. سپس با همزن برقی این مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله دوم

بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، نشاسته ذرت را کم کم به کاسه اضافه کنید و با آنها ترکیب کنید. زمانی که نشاسته خوب مخلوط شد، آرد را که از قبل الک کرده‌اید کم کم اضافه کرده و با خمیر ترکیب کنید.

مرحله سوم

مطمئن شوید که در پایان خمیر نرم و یکدستی دارید که به دست نچسبد. اگر بیش از حد آرد اضافه کنید، خمیر شما سنگین و خشک خواهد شد. سپس فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله چهارم

حالا سینی فر را از فر خارج کرده و آن را با کاغذ روغنی به طور کامل بپوشانید. سپس از خمیر به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید و با دست آن را گرد کنید، کمی آن را فشار دهید و در سینی قرار دهید.

مرحله پنجم

به همین ترتیب همه خمیر را آماده کنید و در سینی بچینید. سپس سینی فر را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کوکی‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته شوند، سپس آنها را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شوند.

مرحله ششم

در همین حین، شکلات تخته‌ای را در یک کاسه ریخته و به روش بن ماری ذوب کنید. سپس آن را در یک قیف بریزید. حالا می‌توانید روی کوکی‌ها را با شکلات تزیین کنید و بگذارید شکلات سفت شود. در نهایت، کوکی‌ها را در یک ظرف بچینید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا