آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک تایگر خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک تایگر

کیک تایگر یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و بین‌المللی است که به نام کیک ببری هم شناخته می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این کیک خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک تایگر
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۶۰ گرم
روغن مایع ۱۲۰ گرم
شیر ۲۵۰ گرم
آرد سفید ۳۷۵ گرم + ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۷ گرم
پودر کاکائو رنگ روشن ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو رنگ تیره ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار کافی

آموزش کیک تایگر

مرحله اول

برای درست کردن کیک تایگر خوشمزه، ابتدا تمام مواد سرد را به مدت ۳۰ دقیقه از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند. بعد از آن، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط رنگ روشن و کش‌دار شود. سپس روغن مایع را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه دیگر هم بزنید.

مرحله سوم

بعد از اضافه کردن روغن، شیر را به کاسه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس همزن را خاموش کنید و آرد را به همراه بیکینگ پودر، سه بار الک کنید و کم کم به مخلوط اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا با کمک لیسک، مواد داخل کاسه را به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. سپس مایه کیک را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. به یکی از قسمت‌ها مقدار کمی زعفران دم‌کرده اضافه کنید…

“““html
افزاییم.

مرحله پنجم

حالا باید دو نوع پودر کاکائو، یکی روشن و دیگری تیره را به مخلوط اضافه کنیم و با حرکت دورانی خوب هم بزنیم. سپس برای اینکه مایه کیک متعادل شود، دو قاشق آرد به مایه کیک زعفرانی اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، قالبی که انتخاب کردیم را با کمی روغن مایع چرب کرده و آرد می‌پاشیم. حالا یک ملاقه از مایه کیک که درست کردیم را برمی‌داریم و در وسط قالب می‌ریزیم. بعد به ترتیب مایه‌های کیک را در وسط مایه قبلی می‌افزاییم.

مرحله هفتم

حالا به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا تمام مایه‌ها استفاده شوند. سپس با یک سیخ چوبی، می‌توانیم کمی روی مایه کیک طرح بزنیم. بعد از آن قالب را در طبقه میانی فر قرار داده و اجازه می‌دهیم که کیک به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر بپزد.

مرحله هشتم

پس از این مدت، برای اینکه مطمئن شویم کیک پخته است، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو می‌بریم و بیرون می‌آوریم. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، یعنی کیک کاملاً پخته است. سپس کیک را از فر خارج می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا