مواد لازم و آموزش کیک سه رنگ خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک سه رنگ
کیک سه رنگ، یک کیک زبرا است که با نسکافه و پودر کاکائو طعمدار میشود. این کیک خاص است و نیازی به تزیینات زیاد ندارد. برای تزیین آن میتوانید از شکلات ذوبشده و پودر پسته استفاده کنید. میتوانید این کیک را به عنوان کیک عصرانه یا کیکی برای کافی شاپها درست کنید. کیک سه رنگ هم ظاهر زیبا دارد و هم طعم متفاوتی! این کیک میتواند به عنوان دسر یا شیرینی در مهمانیها سرو شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کیک سه رنگ، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک سه رنگ | |
تخم مرغ | ۵ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
شکر | یک و نیم لیوان سر خالی |
روغن | دو سوم لیوان |
آرد سفید | دو و نیم لیوان سر خالی |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | دو و نیم قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر نسکافه | ۲ قاشق غذا خوری |
آب جوش برای باز کردن نسکافه | دو و نیم قاشق غذا خوری |
آب جوش برای باز کردن کاکائو | دو و نیم قاشق غذا خوری |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |
آموزش کیک سه رنگ
مرحله اول
برای تهیه کیک خوشمزه به روش سه رنگ، ابتدا دو کاسه بردارید و سفیده و زرده تخممرغها را جدا کنید. به سفیده یک سوم از شکر را اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا پف کند و فرم بگیرد. سپس آن را در یخچال بگذارید تا بقیه مواد آماده شود.
مرحله دوم
در کاسهای دیگر، به زردهها بقیه شکر و وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مایه سفید و کشدار شود. سپس شیر و روغن را اضافه کنید و با همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد، نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و به آرامی به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
سپس با لیسک مخلوط را به آرامی هم بزنید تا یک دست شود. سفیده را در سه مرحله به مایه اضافه کنید و به آرامی در یک جهت هم بزنید. سپس پودر کاکائو را با آب جوش مخلوط کنید و…
“““html
و کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله چهارم
پودر نسکافه را با آب جوش مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم. حالا مواد را به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم. به یک قسمت کاکائو حل شده اضافه میکنیم و به قسمت دیگر هم نسکافه اضافه میکنیم. قسمت سوم را هم به حال خود باقی میگذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله، قالب را با کره چرب کرده و کمی آرد روی آن میپاشیم. سپس یک ملاقه از مواد ساده، یک ملاقه از مواد نسکافهای و در آخر یک ملاقه از مواد کاکائویی میریزیم. این کار را ادامه میدهیم تا تمام مواد ریخته شود.
مرحله ششم
حالا قالب را درون فر قرار میدهیم که ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم. اجازه میدهیم کیک در طبقه وسط فر به مدت ۵۰ دقیقه بپزد. وقتی کیک پخت، آن را از فر خارج کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود.
مرحله هفتم
سپس کیک را به آرامی از قالب خارج میکنیم. شکلات را درون یک کاسه میریزیم، کمی روغن به آن اضافه کرده و روی بخار کتری قرار میدهیم تا کاملاً ذوب شود. سپس این شکلات ذوب شده را روی کل کیک میریزیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.