مواد لازم و آموزش کیک سیب و ماست خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک سیب و ماست
کیک سیب و ماست یکی از کیکهای خوشمزه و محبوب است که معمولاً برای روزهای دلپذیر عصرانه درست میشود. اگر میخواهید این کیک خوشمزه را درست کنید، با سایت رضیم همراه باشید تا آموزش کامل و مرحلهبهمرحله آن را ببینید.
مواد لازم کیک سیب و ماست | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | ۱ و ¾ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
ماست | ¾ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
سیب بزرگ | ۱ عدد |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
کشمش و مغز گردو | ۵ قاشق غذاخوری |
مواد لازم سس کارامل | |
شکر | ۱ لیوان |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
کره | ۲۵ گرم |
آموزش کیک سیب و ماست
مرحله اول
برای درست کردن کیک سیب و ماست خوشمزه، ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب کنید. سپس تخم مرغها را به همراه شکر در آن بریزید و با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه بزنید تا مواد سفید و حجیم شود.
مرحله دوم
بعد از این که تخم مرغ و شکر خوب مخلوط شد، وانیل را اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس ماست و روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید تا خوب مخلوط شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، آرد را با بکینگ پودر در یک کاسه جداگانه خوب مخلوط کنید و سپس با الک دو بار الک کنید. بعد آرام آرام مخلوط آرد را به مایع تخم مرغ اضافه کنید و آن را مخلوط کنید.
مرحله چهارم
حالا …
“““html
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و منتظر میمانیم تا کاملاً گرم شود. سپس سیب را شسته و پوستش را جدا میکنیم و آن را به صورت درشت درون یک کاسه رنده میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، شکر و پودر دارچین را به سیب رندهشده اضافه میکنیم. سپس مغز گردو و کشمش را به این مخلوط اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله ششم
حالا یک قالب مناسب انتخاب میکنیم و کف آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم. سپس مایه کیک را داخل قالب میریزیم و مخلوط سیب را روی آن میریزیم. بعد از آن، قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
مرحله هفتم
اجازه میدهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه در فر بماند تا کاملاً پخته شود. در همین حال، سس روی کیک را آماده میکنیم. برای این کار، یک تابه مناسب بر روی حرارت ملایم قرار میدهیم و شکر را داخل آن میریزیم.
مرحله هشتم
حالا اجازه میدهیم شکر ذوب شود و با یک لیسک هم میزنیم تا تمام دانههای شکر حل شوند. پس از آن، وقتی شکر کاملاً حل شد، کره را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
مرحله نهم
سپس یک قابلمه مناسب را بر روی حرارت ملایم قرار میدهیم و خامه صبحانه را داخل آن میریزیم تا گرم شود و روان شود. در ادامه، خامه گرمشده را به مخلوط شکر اضافه کرده و سریع هم میزنیم.
مرحله دهم
بعد از ۴۵ دقیقه، کیک را با خلال دندان تست میکنیم. اگر پخته بود، آن را از فر خارج کرده و در حالی که کیک داغ است، سس را روی آن میریزیم و اجازه میدهیم سس جذب کیک شود. سپس میگذاریم کیک خنک شود.
مرحله یازدهم
در نهایت، وقتی کیک خنک شد، آن را از قالب بیرون میآوریم و در ظرف مورد نظر قرار میدهیم و به شکل دلخواه برش میزنیم. این کیک خوشمزه را میتوانیم با چای سرو کنیم. نوش جان!