آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک سیب و چای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک سیب و چای

کیک سیب و چای یکی از کیک‌های خوشمزه و معروفی است که معمولاً برای خوردن در عصرانه تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سیب و چای، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک سیب و چای
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
چای دم کشیده ۱ لیوان
آرد ۲٫۵ لیوان
وانیل شکری ۱ پاکت
بکینگ پودر ۲٫۵ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری سر پر
سیب ۳ عدد متوسط
دارچین ۱ قاشق مرباخوری

آموزش کیک سیب و چای

مرحله اول

برای درست کردن کیک سیب و چای خوشمزه، ابتدا فر را روی دما ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. همچنین قالب موردنظر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم‌مرغ‌ها و شکر را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با همزن مخلوط می‌کنیم تا مواد پف کرده و رنگشان روشن شود. سپس روغن مایع و چای دم کشیده سرد را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را ۳۰ ثانیه دیگر هم زده تا یکدست شوند. سپس آرد را با وانیل، بکینگ پودر، پودر دارچین و پودر کاکائو مخلوط کرده و الک می‌کنیم.

مرحله چهارم

مواد الک شده را دوباره الک کرده و به آرامی با لیسک مخلوط می‌کنیم تا هیچ توده‌ای در آن باقی نماند.

مرحله پنجم

سیب‌ها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد می‌کنیم. سپس آنها را به خمیر کیک اضافه کرده و به آرامی با لیسک مخلوط می‌کنیم تا تکه‌های سیب در خمیر پخش شوند.

مرحله ششم

خمیر را به قالب می‌ریزیم و اگر دوست داریم، مقداری مغز و شکلات خرد شده روی آن می‌ریزیم. این مرحله اختیاری است و می‌توانیم کیک را ساده درست کنیم.

مرحله هفتم

قالب را در فر به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا کیک بپزد. بعد از ۳۵ دقیقه، با خلال چوبی تست می‌کنیم و اگر کیک آماده بود، آن را از فر خارج می‌کنیم. در انتها، وقتی کیک خنک شد، از قالب خارج می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا