مواد لازم و آموزش کیک شیره خرما و دارچین خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک شیره خرما و دارچین
کیک شیره خرما و دارچین یکی از کیکهای لذیذ و مشهور ایرانی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله درست کردن این کیک خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک شیره خرما و دارچین |
|
تخم مرغ | ۳ عدد |
شیره ی خرما | ۱ پیمانه |
آرد قنادی | ۲ پیمانه |
روغن مایع | ¾ پیمانه |
شیر | ¾ پیمانه |
پودر نارگیل | ½ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ۲ قاشق چایخوری |
آموزش کیک شیره خرما و دارچین
مرحله اول
برای درست کردن کیک خوشمزه شیره خرما و دارچین، ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس تخممرغها و پودر دارچین را در یک کاسه میریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد داخل کاسه را با همزن برقی به مدت یک دقیقه با سرعت بالا میزنیم تا تخممرغها خوب مخلوط شوند. سپس شیر و روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا ترکیب یکنواختی به دست آید.
مرحله سوم
شیره خرما را به کاسه اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه هم میزنیم. سپس آرد را با بیکینگ پودر و جوش شیرین درون الک میریزیم و سه بار الک میکنیم. در نهایت داخل قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، مواد خشک را به تدریج همراه با پودر نارگیل به کاسه اضافه میکنیم و با لیسک به آرامی هم میزنیم تا مایه کیک یکدست شود. سپس مایه کیک را در داخل قالب میریزیم.
مرحله پنجم
قالب را در وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر بپزد. توجه کنید که در ۳۰ دقیقه اول پخت به هیچ وجه درب فر را باز نکنید، زیرا این کار باعث میشود کیک پف نکند.
مرحله ششم
پس از این زمان، برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را وسط کیک فرو میکنیم و بیرون میآوریم. اگر مایه کیک به خلال نچسبیده باشد، کیک کاملا پخته است. سپس قالب را از فر خارج میکنیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه میدهیم کیک کاملا خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و در ظرف دلخواه قرار میدهیم. در پایان، کیک را میتوان با پودر قند تزئین کرده و با چای تازه دم سرو کنیم. نوش جان!