مواد لازم و آموزش کیک شیفون پرتقالی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک شیفون پرتقالی
کیک شیفون پرتقالی یک نوع کیک خوشمزه و ساده است که خیلی از مردم آن را دوست دارند. این کیک جزو کیکهای اسفنجی قرار میگیرد. برای یادگیری مراحل درست کردن این کیک خوشمزه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک شیفون پرتقالی | |
شکر | ۱٫۵ پیمانه |
تخم مرغ | ۶ عدد |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
روغن مایع | ½ پیمانه |
آب پرتقال | ¾ پیمانه |
رنده پوست پرتقال | ۱ عدد پرتقال |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
آرد | ۲ و ¼ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
آموزش کیک شیفون پرتقالی
مرحله اول
برای درست کردن کیک شیفون پرتقالی، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس یک قالب به قطر ۲۸ تا ۳۰ سانت را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله دوم
در این مرحله، زرده و سفیدههای تخممرغ را جدا میکنیم. بیسکویت سفیدهها را در یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن آنقدر هم میزنیم تا کف کنند. سپس یک سوم از شکر را به آرامی اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مرحله سوم
وقتی سفیده تخممرغ کاملاً فوم گرفت، آن را در یخچال میگذاریم. حالا زرده تخممرغ را همراه با بقیه شکر در یک کاسه بزرگ میریزیم و با همزن آنقدر هم میزنیم تا مخلوط یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، مقداری وانیل و رنده پوست پرتقال به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس روغن مایع و آب پرتقال را اضافه میکنیم و به آرامی مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و آن را روی مواد الک میکنیم. سپس با یک لیسک به آرامی مخلوط میکنیم تا بافت یکدست شود. در ادامه، سفیده تخممرغ را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله ششم
سفیده تخممرغ را در سه مرحله به بقیه مواد اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط میکنیم تا مواد خوب ترکیب شوند. سپس مایه کیک را در قالب ریخته و به فر منتقل میکنیم.
مرحله هفتم
بعد از ۴۵ دقیقه، کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست میکنیم. اگر به خوبی پخته بود، آن را از فر خارج میکنیم. بعد از اینکه کیک کاملاً خنک شد، آن را از قالب درآورده و به شکل دلخواه برش میزنیم.