مواد لازم و آموزش کیک ماست فرانسوی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک ماست فرانسوی
کیک ماست فرانسوی یکی از شیرینیهای خوشمزه و شناخته شده در دنیا است که اصل آن به کشور فرانسه برمیگردد. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحلهی این کیک خوشمزه با وبسایت ما همراه باشید.
مواد لازم کیک ماست فرانسوی | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۱٫۵ پیمانه |
روغن | ½ لیوان |
ماست یونانی | ¾ لیوان |
شکر | ۱ لیوان سرخالی |
رنده پوست لیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
مواد سس لیمو | |
نشاسته گل | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۶ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۱ لیوان |
آموزش کیک ماست فرانسوی
مرحله اول
برای درست کردن کیک ماست فرانسوی، ابتدا تخم مرغها را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا حالت لختگی نداشته باشند. سپس وانیل، رنده پوست لیمو و شکر را به کاسه اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا این ترکیب را به مدت ۸ دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست و کرم رنگ شود. پس از اینکه مواد حجیم شدند، روغن را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۵ ثانیه با سرعت بالا هم بزنید تا روغن با باقی مواد خوب مخلوط شود.
مرحله سوم
در این مرحله، ماست یونانی پرچرب را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۱۵ ثانیه دیگر با سرعت کم هم بزنید تا کامل ترکیب شوند. سپس آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و دو تا سه بار الک کنید تا یکدست شود.
“““html
مرحله چهارم
حالا آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله به باقیمانده مواد اضافه میکنیم و با استفاده از یک لیسک به آرامی و به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا مایه کیک آماده شود. سپس فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و میگذاریم خوب گرم شود.
مرحله پنجم
در این مرحله قالبی که انتخاب کردهایم را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک میپوشانیم (آموزش درست کردن روغن جداکننده کیک)، سپس مایه کیک را درون قالب میریزیم و چند بار قالب را به سطح کار میکوبیم تا هوای اضافی از داخل مایه کیک خارج شود.
مرحله ششم
زمانی که فر به خوبی گرم شد، قالب را به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا کیک به طور کامل بپزد. در این مدت میتوانیم سس لیمو را آماده کنیم، برای این کار نشاسته و شکر را در یک قابلمه مناسب میریزیم.
مرحله هفتم
حالا آب ولرم را اضافه کرده و کمی مخلوط میکنیم تا نشاسته و شکر در آب حل شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به طور مداوم هم میزنیم تا آب گرم شود و شروع به حباب زدن کند.
مرحله هشتم
وقتی آب شروع به حباب زدن کرد، آب لیمو ترش را اضافه میکنیم و به طور مداوم هم میزنیم تا سس کمی غلیظ شود و حالت آبکی نداشته باشد، سپس قابلمه را از روی حرارت برمیداریم تا سس کمی خنک شود.
مرحله نهم
در این مرحله، بعد از اینکه کیک پخته شد، آن را از فر خارج میکنیم و میگذاریم تا به خوبی خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر میگذاریم. در پایان سس لیمو را روی کیک میریزیم و آن را تزئین میکنیم.