آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک پسته خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک پسته

کیک پسته یکی از کیک‌های خوشمزه و محبوب ایرانی است که معمولاً برای پذیرایی در جشن‌ها تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید چگونگی پخت کیک پسته را به‌صورت کامل و مرحله‌به‌مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک پسته
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
روغن مایع ½ پیمانه
شیر ½ پیمانه
خلال پسته ۴ قاشق غذاخوری

آموزش کیک پسته

مرحله اول

برای درست کردن یک کیک پسته خوشمزه، اول از همه تخم مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس با همزن برقی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن و کش‌دار شود.

مرحله دوم

برای یکنواخت شدن بهتر، در این مرحله دور کاسه را با لیسک پاک کرده و سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه می‌کنیم. بعد دوباره به مدت ۱ دقیقه با همزن هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شود.

مرحله سوم

در این مرحله، شیر را به مخلوط اضافه کرده و دوباره به مدت ۱ دقیقه هم می‌زنیم. سپس آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه دیگر مخلوط کرده و آماده می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کم‌کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم. به‌آرامی و به صورت دورانی هم می‌زنیم تا مایه کیک یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۷ دقیقه کاملاً گرم شود. اگر فر بیش از ۷ دقیقه گرم شود، سطح کیک به شکل گنبدی در می‌آید و ممکن است بسوزد.

مرحله ششم

حالا یک قالب مناسب انتخاب کرده و کف آن را با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم. سپس مایه کیک را داخل قالب می‌ریزیم و قالب را چند بار به طور محکم روی سطح کار می‌کوبیم تا حباب‌ها و هوای اضافی خارج شود.

مرحله هفتم

در این مرحله…

“““html

در مرحله اول، روی مایه کیک را با خلال پسته می‌پوشانیم و قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم. سپس اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا به طور کامل بپزد. توجه داشته باشید که در ۳۰ دقیقه اول پخت کیک، هرگز درب فر را باز نکنید.

مرحله هشتم

بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، کیک را با خلال دندان یا یک سیخ چوبی تست می‌کنیم. برای این کار، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را به مرکز کیک فرو می‌بریم و بعد خارج می‌کنیم. اگر مایه کیک به آن نچسبیده باشد، یعنی کیک به طور کامل پخته است.

مرحله نهم

حالا کیک را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کاملاً خنک شود. سپس کیک را از قالب بیرون می‌آوریم و به اندازه و شکل دلخواه برش می‌زنیم. در انتها، برش‌های کیک را در ظرف مدنظرمان قرار داده و به همراه چای زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کیک پسته خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا