مواد لازم و آموزش کیک کدو سبز شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک کدو سبز شکلاتی
کیک کدو سبز یک کیک خوشمزه و مغذی است که به ویژه برای بچههایی که چندان به خوردن سبزیجات علاقهای ندارند، گزینه خوبی به حساب میآید. طعم کدو سبز در این کیک به صورت آزاردهنده نیست و به آن طعم و بافت خوبی میدهد. ترکیب کدو با شکلات چیپسی باعث میشود کیک جالبتر شود. به سبب وجود شکر قهوهای، عسل و کدو، این کیک بسیار مغذی و سالم است. استفاده از پودر کاکائوی با کیفیت پایین، میتواند طعم و بافت کیک را خراب کند. این کیک را میتوان با شکلات ذوب شده تزیین کرد و در کنار چای یا قهوه به عنوان عصرانه سرو نمود.
مواد لازم کیک کدو سبز شکلاتی | |
آرد | ۱ و دو سوم پیمانه |
پودر کاکائو | ۴۰ گرم |
نمک | یک سوم قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | یک سوم قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
روغن مایع | ½ پیمانه |
شکر قهوه ای | ½ پیمانه |
عسل | یک سوم پیمانه |
پودر وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
کدو سبز رنده شده | ۲ پیمانه |
چیپس شکلاتی | ۱ پیمانه |
دستور پخت کیک کدو سبز شکلاتی
مرحله اول
برای درست کردن کیک کدو سبز شکلاتی خوشمزه و مجلسی، ابتدا کدو سبزها را خوب شسته و پوست آنها را میگیریم. سپس آنها را با رنده ریز رنده کرده و کمی نمک به آنها اضافه کرده و نیم ساعت کنار میگذاریم تا استراحت کنند.
مرحله دوم
بعد از ۳۰ دقیقه، کدوهای رنده شده را با دست فشار میدهیم تا تمام آب آن گرفته شود. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یعنی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم شود. قالبی را هم چرب میکنیم و کنار میگذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله، در یک کاسه مناسب، آرد، پودر کاکائو، نمک، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم ترکیب کرده و الک میکنیم تا کاملا یکدست شود. سپس آن را کنار میگذاریم. در کاسهای دیگر، تخم مرغها را شکسته و آماده میکنیم.
مرحله چهارم
به تخم مرغها، وانیل و شکر قهوهای اضافه کرده و با همزن خوب هم میزنیم. سپس عسل و روغن را هم اضافه کرده و دوباره هم میزنیم. مخلوط آرد و کاکائو را به ترکیب تخممرغی اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
حالا کدو سبز و چیپس شکلاتی را هم به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد کاملا ترکیب شوند. اگر مایه خیلی سفت بود، میتوانیم کمی شیر به آن اضافه کنیم. سپس مایه را درون قالب چرب شده ریخته و روی آن کمی شکلات هم میریزیم.
مرحله ششم
حال این قالب را به مدت ۶۵ تا ۷۵ دقیقه درون فر گرم شده که دمای آن ۱۸۰ درجه سانتیگراد است قرار میدهیم تا بپزد. بعد از پخت، قالب را از فر خارج کرده و به مدت ۱۵ دقیقه صبر میکنیم تا خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و به قطعات کوچکتر برش میزنیم.