مواد لازم و آموزش کیک گل محمدی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک گل محمدی
کیک گل محمدی یک نوع کیک خوشمزه و خوش عطر است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای یادگیری دستور پخت کامل کیک گل محمدی، در ادامه همراه با سایت آموزشی رضیم باشید.
مواد لازم کیک گل محمدی |
|
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ¾ پیمانه |
شیر | ½ پیمانه |
گلاب | ¼ پیمانه |
گلبرگ گل محمدی | ½ پیمانه |
آرد | ۲٫۵ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۲٫۵ قاشق چایخوری |
آموزش کیک گل محمدی
مرحله اول
برای تهیه کیک گل محمدی، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس قالب را با کمی روغن مایع چرب کنید و روی آن آرد بپاشید.
مرحله دوم
حال قالب را برعکس کنید تا آرد اضافی خارج شود. در یک کاسه، تخممرغها را با شکر مخلوط کنید و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله سوم
سپس روغن مایع، شیر، گلاب و گل محمدی را به کاسه اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، سریع هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد و بیکینگ پودر را از یک الک رد کنید و سه بار الک کنید.
مرحله چهارم
مواد خشک را به تدریج به کاسه اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید. سپس مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را چند بار روی سطح کار بزنید.
مرحله پنجم
قالب را در وسط فر قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. بعد از ۳۰ دقیقه، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را وسط کیک فرو کنید و بیرون بکشید.
مرحله ششم
اگر مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبید، کیک به خوبی پخته شده است. سپس قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک کامل خنک شود. بعد از آن کیک را از قالب درآورده و سرو کنید. نوش جان!