مواد لازم و آموزش گاتای سیب زمینی و مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش گاتای سیب زمینی و مرغ
امروز قصد داریم شما را با یک غذای بسیار خوشمزه و خاص به نام “گاتای سیب زمینی و مرغ” آشنا کنیم. این غذا انتخاب عالی برای دورهمیهای دوستانه و خانوادگی شماست و با طعم و شکل جالبش، زیبایی به میز غذایتان اضافه میکند. مواد این غذا شامل بهترین ادویهها و پنیر پیتزا به همراه سیبزمینی و مرغ است و مطمئن باشید که بعد از اولین بار تهیه، طرفدار دائمی آن خواهید شد. پیشنهاد ما این است که اگر برای انتخاب غذای امروزتان تردید دارید و به دنبال یک گزینه متنوع و متفاوت از روزهای گذشته هستید، این گاتای سیبزمینی و مرغ خوشمزه را تهیه کنید و با خانوادهتان میل نمایید. همچنین میتوانید این غذا را در دورهمیهای دوستانهتان درست کنید و با آن از مهمانها پذیرایی کنید. پس وقت را از دست ندهید و برای یادگیری نحوه تهیه گاتای سیبزمینی و مرغ با ما همراه باشید.
مواد لازم گاتای سیب زمینی و مرغ | |
سیب زمینی | ۳ عدد |
سینه مرغ | نصف یک عدد |
تخم مرغ | یک عدد |
خامه | ۳ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا ( گودا یا موزارلا) | ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم |
آرد سوخاری | به مقدار لازم |
ادویه ایتالیایی و پاپاریکا | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
آموزش گاتای سیب زمینی و مرغ
مرحله اول
برای تهیه گاتای خوشمزه با مرغ و سیبزمینی در مرحله اول باید سیبزمینیها را خوب بشویید و آنها را در یک قابلمه قرار دهید. سپس قابلمه را روی گاز بگذارید و مقداری آب به داخل آن بریزید تا سیبزمینیها کاملاً پخته شوند.
مرحله دوم
بعد از اینکه سیبزمینیها پخته و خنک شدند، آنها را پوره کنید. میتوانید این کار را با کمک گوشکوب برقی یا هر ابزاری که در دسترس دارید انجام دهید. مهم این است که پوره سیبزمینی کاملاً یکدست و صاف شود.
مرحله سوم آموزش گاتای سیب زمینی و مرغ
در این مرحله، مقداری کره همدما با محیط و یک عدد تخممرغ را به پوره سیبزمینی اضافه کنید. نمک، فلفل و سایر ادویهها را روی آن بپاشید تا طعمدار شوند. سپس با استفاده از گوشکوب برقی یا هر وسیلهای دیگر، همه چیز را به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، یک قابلمه را روی حرارت بگذارید و مرغ به همراه پیاز سرخشده را در آن بریزید تا بپزد. مقداری نمک، فلفل و…
“““html
ادویه ایتالیایی را همراه با سیر به قابلمه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا عطر و طعم آن به طور کامل به گوشت مرغ منتقل شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه مواد خوب پخته شدند، آنها را از روی حرارت بردارید و در مکانی مناسب قرار دهید. در این مرحله، وقتی که مرغ کمی خنک شد، آن را به صورت ریش ریش درآورده و به مخلوط تخم مرغ و سیب زمینی اضافه کنید. مقداری خامه صبحانه به این ترکیب اضافه کرده و با یک قاشق خوب هم بزنید.
مرحله ششم آموزش گاتای سیب زمینی و مرغ
اگر مواد شما خیلی سفت به نظر میرسد، میتوانید کمی شیر به آن اضافه کنید. بعد، قالب را روی میز کار بگذارید و کف آن را با کمی کره چرب کنید. سپس یک لایه آرد سوخاری روی آن بریزید تا تمام کف قالب را بپوشاند.
مرحله هفتم
نصف از مخلوط را در قالب بریزید و روی آن را با یک لایه پنیر پیتزا (پنیر گودا یا موزارلا) بپوشانید. سپس باقی مانده سیبزمینیها را روی پنیر بریزید و سطح آن را صاف کنید. دوباره یک لایه آرد سوخاری روی این مخلوط بزنید.
مرحله هشتم
سپس باقیمانده کره (آب شده) را کمکم و قاشق قاشق روی آرد بریزید. در نهایت، قالب را در فر که از قبل روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید. بعد از آنکه روی مواد قهوهای و برشته شد، میتوانید آن را از فر خارج کنید و از آن لذت ببرید.