مواد لازم

مواد لازم و آموزش یتیمچه با سیب زمینی و بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش یتیمچه با سیب زمینی و بادمجان

یتیمچه یکی از غذاهای سنتی و ساده ایرانی است که با اینکه نامش کمی غمگین به نظر می‌رسد، اما غذایی بسیار سالم و مقوی محسوب می‌شود. این غذا از بادمجان، گوجه، پیاز و سیب‌زمینی تهیه می‌شود. نام “یتیمچه” به این خاطر است که در این غذا از گوشت استفاده نمی‌شود و به عنوان یک غذای ساده و نانی برای ناهار یا شام تهیه می‌شود. در شهرهای مختلف ایران این غذا ممکن است با جزئیات متفاوت و گاهی با گوشت درست شود، اما در هر صورت طعم آن عالی است. یتیمچه را می‌توان با انواع نان سرو کرد. برای مشاهده مراحل کامل و دقیق تهیه یتیمچه با سیب‌زمینی و بادمجان، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان متوسط ۴ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
فلفل سبز شیرین چند عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آب غوره به میزان لازم
زردچوبه و فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

آموزش یتیمچه با سیب زمینی و بادمجان

مرحله اول

برای درست کردن یک یتیمچه خوشمزه با سیب‌زمینی و بادمجان، ابتدا پوست بادمجان‌ها را می‌گیریم. سپس آنها را به صورت دایره‌ای برش می‌زنیم و کمی نمک رویشان می‌پاشیم. حالا بگذارید حدود نیم ساعت بماند تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود.

مرحله دوم

بعد از نیم ساعت، بادمجان‌ها را می‌شوییم و خشک می‌کنیم. سپس آنها را بر روی یک دستمال تمیز می‌گذاریم تا کاملاً خشک شوند. در یک تابه مقداری روغن می‌ریزیم و آن را بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. حالا بادمجان‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم.

آموزش یتیمچه با سیب زمینی

سیب‌زمینی‌ها را هم شسته و پوست می‌کنیم و به دایره‌های نازک برش می‌زنیم. بعد از سرخ شدن بادمجان‌ها، سیب‌زمینی‌ها را نیز در تابه سرخ می‌کنیم. سپس روغن اضافی تابه را خالی می‌کنیم و سیب‌زمینی‌ها را در کف تابه می‌چینیم. بادمجان‌ها را نیز در لایه بعدی روی سیب‌زمینی‌ها قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، پیازها را می‌شوییم و پوست می‌کنیم و به شکل دایره‌ای برش می‌زنیم. آنها را روی مواد در تابه می‌چینیم. گوجه‌ها را نیز حلقه‌حلقه برش می‌زنیم و روی مواد می‌گذاریم. فلفل سبز شیرین را نیز خرد می‌کنیم و روی همه مواد می‌پاشیم.

مرحله پنجم

در یک کاسه، دو الی سه لیوان آب می‌ریزیم و رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. به مقدار دلخواه آب‌غوره، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

آموزش یتیمچه با سیب زمینی

سپس این مایع را به آرامی روی مواد در تابه می‌ریزیم و درب تابه را می‌بندیم. اجازه می‌دهیم حدود ۲۰ دقیقه بپزد. نباید بیش از حد بپزد چون مواد سرخ شده و تقریباً پخته است و اگر بیشتر زمان بماند، له می‌شود. حالا می‌توانیم غذا را در ظرف مناسب سرو کنیم و با نان میل کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا