رسپی

ناهار امروزت با ما (چهارشنبه ۷ شهریور)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امروز برای ناهار چه درست کنم؟ چطور می‌توانم غذایی درست کنم که تکراری نباشد؟ اگر شما هم با این سوالات روبه‌رو هستید، نگران نباشید! زیرا مجله رضیم امروز گزینه‌های مختلف و جذابی برای شما آماده کرده تا راحت‌تر غذا انتخاب کنید.

پیشنهاد ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه دستورپخت آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- زردآلو پلو

زردآلو پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با برنج، زردآلو و مرغ درست می‌شود. برای تهیه این غذا، نکاتی وجود دارد که رعایت آن‌ها می‌تواند طعم و کیفیت غذا را بسیار بهبود بخشد.

مراحل تهیه زردآلو پلو

مراحل تهیه زردآلو پلو به این شکل است:

  1. برای درست کردن یک زردآلو پلو خوشمزه، ابتدا برنج را به مدت دو ساعت در آب ولرم خیس کنید. این کار مهم است چون باعث می‌شود برنج به طور یکنواخت بپزد.
  2. بعد از خیس خوردن برنج، یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت بگذارید تا آب به جوش بیاید.
  3. برنج خیس شده را به آب جوش اضافه کنید، کمی نمک بزنید و آرام هم بزنید. اجازه دهید برنج حدود ده دقیقه در آب جوش بپزد. سپس آن را آبکش کنید.
  4. برای اطمینان از پخت برنج، می‌توانید یک دانه از آن را چک کنید. اگر نرم شده بود، آن را در آبکش بریزید و بشویید تا آب اضافی و نمک آن گرفته شود.

برای ادامه دستورپخت این غذای خوشمزه و تابستانی روی لینک رسپی زردآلو پلو کلیک کنید.

۲- قورمه سبزی با غوره

قورمه سبزی با غوره یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که طعمی ترش و ملس دارد و در فصل تابستان بسیار محبوب است.

مراحل تهیه قورمه سبزی با غوره

مراحل تهیه قورمه سبزی با غوره

مراحل تهیه قورمه سبزی با غوره به این شکل است:

  1. پیاز را بشویید و پوست بگیرید و آن را نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب روغن بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس پیازهای خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
  2. گوشت را بشویید و به قطعات متوسط خرد کنید. گوشت‌های خرد شده را به پیازها اضافه کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. می‌توانید مقداری دنبه برای طعم بهتر اضافه کنید.
  3. به گوشت، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس ۴ تا ۵ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.
  4. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید. به مدت ۱ تا ۲ ساعت، یا تا زمانی که گوشت پخته شود، بپزید.

برای ادامه دستورپخت این غذای خوشمزه و متفاوت روی لینک رسپی قورمه سبزی با غوره کلیک کنید.

۳- آلبالو پلو با گوشت چرخ‌کرده

آلبالو پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که با طعم ترش آلبالو و عطر برنج، یک مزه فوق‌العاده ایجاد می‌کند. اضافه کردن گوشت چرخ کرده به این غذا، آن را مغذی‌تر می‌کند.

مراحل تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ‌کرده

مراحل تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده

مراحل تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده به این شکل است:

  1. پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید. سپس گوشت را به شکل قلقلی‌های کوچک درست کرده و در روغن سرخ کنید.
  2. آلبالوها را بشویید و هسته آن‌ها را بگیرید. آلبالو، شکر، آب و چوب دارچین را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آلبالوها پخته شوند و…
    “““html
    ناهار امروزت با ما (چهارشنبه ۷ شهریور)
  3. شربت غلیظ شده را از روی حرارت بردارید و چوب دارچین را از داخل آن خارج کنید.
  4. برنج ایرانی باکیفیتی مثل طارم یا هاشمی برای درست کردن این غذا بهتر است. برنج را از شب قبل بخیسانید.
  5. برنج را آبکش کرده و با کمی روغن و نمک مخلوط کنید. ته دیگ دلخواهتان را در کف قابلمه بگذارید.

برای ادامه دستور پخت این غذای محبوب و خوش‌رنگ، روی لینک رسپی آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده کلیک کنید.

۴- ساندویچ بادمجان کبابی

ساندویچ بادمجان کبابی یکی از غذاهای محبوب در سرتاسر دنیاست که به خاطر طعم عالی و بافت خاصش مورد توجه خیلی‌ها قرار دارد.

مراحل تهیه ساندویچ بادمجان کبابی

مراحل تهیه ساندویچ بادمجان کبابی

برای تهیه ساندویچ بادمجان کبابی، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. بادمجان‌ها را بشویید و به صورت حلقه‌ای به ضخامت ۱ تا ۲ سانتی‌متر برش بزنید. حلقه‌های بادمجان را به مدت ۳۰ دقیقه در آب و نمک بخیسانید تا تلخی آن‌ها گرفته شود.
  2. بعد از ۳۰ دقیقه، بادمجان‌ها را از آب و نمک بیرون بیاورید و با یک دستمال آشپزخانه کاملاً خشک کنید. روی هر طرف حلقه‌های بادمجان مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه بمالید.
  3. برای کباب کردن بادمجان‌ها بر اساس سلیقه‌تان، می‌توانید به دو روش مختلف این کار را انجام دهید.

برای ادامه دستور این غذای ساده و محبوب، روی لینک رسپی ساندویچ بادمجان کبابی کلیک کنید.

۵- لازانیای بدون فر

لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که با ورقه‌های پاستا تهیه می‌شود و می‌تواند با گوشت، مرغ یا حتی سبزیجات و سس‌های مختلف درست شود.

مراحل تهیه لازانیای بدون فر

مراحل تهیه لازانیای بدون فر

برای تهیه لازانیای بدون فر، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا مواد میانی را آماده کنید. پیازها را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید.
  2. وقتی پیازها کمی نرم شدند، هویج‌ها را با رنده درشت رنده کرده و به آن اضافه کنید. پیاز و هویج را با حرارت ملایم تفت دهید تا هویج‌ها کمی نرم شوند.
  3. بعد از اینکه هویج‌ها تفت خوردند، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید.
  4. وقتی گوشت در حال تفت خوردن است، با قاشق به آن ضربه بزنید تا گوشت چسبناک نشود و به گلوله گلوله نشود.

برای ادامه دستور این غذای بی‌نظیر و خوش‌طعم، روی لینک رسپی لازانیای بدون فر کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای ناهار را برای شما آماده کردیم. حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید و از طعم فوق‌العاده آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا