نمیدونی شام چی درست کنی؟ (ایدههای متنوع برای پنج شنبه ۳۱ خرداد)

“`html
امشب شام چی درست کنم؟ چه غذایی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم با این سوالات درگیر هستید، نگران نباشید! چرا که رضیم بلاگ پیشنهادهای خوشمزه و متنوعی برای شما آورده تا در انتخاب غذای شام امشبتان مشکلی نداشته باشید.
پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه با غذاهای مختلف برای شام به همراه روش تهیهشان آشنا میشوید. با ما همراه باشید.
۱- خورش زردآلو با مرغ
اگر دلتون میخواد طعمهای جدید و جالبی رو امتحان کنید، خورش زردآلو با مرغ گزینهی عالیه. این خورش خوشمزه با مواد ساده مثل سینه مرغ، برگه زردآلو، پیاز، زعفران دمکرده و کره به راحتی درست میشه.
مراحل تهیه خورش زردآلو با مرغ
مراحل درست کردن خورش زردآلو با مرغ به این ترتیب است:
- ابتدا یک ساعت قبل از پخت، برگههای زردآلو را در آب خیس کنید. بعد آبشون رو بگیرید و کنار بذارید. در یک تابه مناسب کمی کره ذوب کنید و برگههای زردآلو را حدود چند دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی بشن.
- بعد سینه مرغ را به تکههای مربع خرد کنید. پیاز رو خلالی خرد کرده و در کمی کره تفت دهید تا نرم و شفاف بشه. تکههای مرغ رو به پیاز اضافه کنید و با نمک و فلفل مزهدار کنید و تفت بدید تا کمی سرخ بشه.
- حالا دو لیوان آب جوش و برگههای زردآلو رو به مرغ اضافه کنید. شعله رو کم کنید و بگذارید خورش ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
- حدود ۱۰ دقیقه قبل از اینکه خورش آماده بشه، زعفران دمکرده، خلال پسته و بادام رو اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و مناسب بهار، روی لینک رسپی خورش زردآلو با مرغ کلیک کنید.
۲- پیتزا گوشت و قارچ
پیتزا گوشت و قارچ از محبوبترین انواع فست فودها است. این غذا با طعم دلپذیرش به راحتی در مدت زمان کوتاهی درست میشود و میتواند وعدهی شام خوبی باشد.
مراحل تهیه پیتزا گوشت و قارچ
مراحل تهیه پیتزا گوشت و قارچ به شرح زیر است:
- ابتدا پیاز و سیر را خرد کنید و با گوشت چرخ کرده و ادویهها در یک تابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. در انتهای پخت دو قاشق رب و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- حالا روی خمیر پیتزا که از قبل تهیه کردهاید، مقداری سس بریزید و آن را روی همه نان پخش کنید. سپس یک لایه پنیر پیتزای رندهشده روی نان بگذارید به طوری که تمام سطح رو بپوشونه.
- بعد روی پنیر پیتزا، گوشت تفتداده شده را بریزید و خوب پخش کنید. سپس مقداری پنیر دوباره روی گوشت بریزید و به مرحله بعد بروید.
برای ادامه رسپی این غذای پرطرفدار، روی لینک رسپی پیتزا گوشت و قارچ کلیک کنید.
۳- سمبوسه؛ غذایی راحت برای شام
سمبوسه یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا یا یک وعده شام سبک در نظر گرفت. این غذا با هزینه کم و تنوع بالا تهیه میشود و میتواند با نان لواش و موادی مثل سیبزمینی و گوشت قرمز درست شود.
سمبوسه را میتوان به صورت کاملاً گیاهی هم درست کرد یا از مواد پیتزا در آن استفاده کرد که به آن سمبوسه پیتزایی میگویند.
مراحل تهیه سمبوسه
مراحل تهیه سمبوسه به قرار زیر است:
- ابتدا سیبزمینیها را تمیز بشویید و با پوست در قابلمهای که مقداری نمک و روغن دارد، آبپز کنید…
“““html - و چند پیمانه آب اضافه کرده، آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و بگذارید سیبزمینیها بپزد.
- هنگامی که سیبزمینیها در حال پخت هستند، آمادهسازی پیازها را شروع کنید. پیازها را پوست کنده، بشویید و به شکل مکعبی خرد کنید.
- سپس یک تابه را روی اجاق گذاشته و مقداری روغن در آن بریزید تا داغ شود. پیازها را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود. بعد کمی زردچوبه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
- پس از تفت دادن پیازها، نوبت به اضافه کردن گوشت چرخکرده است. این مواد را با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و پخته شود.
برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و همهپسند، روی لینک رسپی سمبوسه کلیک کنید.
۴- املت مارچوبه (املت یونانی)
املت یکی از غذاهای سریع و آسان است که به شیوههای متنوعی تهیه میشود. املت مارچوبه نیز یکی از انواع خوشمزه و متفاوت این غذاست که با مارچوبه تهیه میشود و در کمتر از چند مرحله آماده میشود.
مراحل تهیه املت مارچوبه
مراحل تهیه املت مارچوبه (املت یونانی) به شرح زیر است:
- ابتدا مارچوبهها را بشویید. قسمت انتهایی مارچوبه به طور معمول ضخیمتر است. آن را با چاقو جدا کرده و مارچوبهها را به اندازههای دلخواه برش بزنید.
- در یک تابه مناسب مقداری کره ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره به املت شما طعم خوبی میدهد، اما اگر نمیخواهید از کره استفاده کنید، میتوانید از روغن کنجد یا روغن زیتون بهره ببرید.
- مارچوبهها را به تابه اضافه کرده و حدود ۵-۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس مارچوبههای تفت داده شده را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
- حالا گوجهفرنگیها را بشویید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید. در تابهای که مارچوبهها را تفت دادهاید، گوجههای برش زده را بریزید. کمی نمک به آنها زده و چند دقیقه تفت دهید تا سرخ و طلایی شوند.
- اکنون تخممرغها را در یک کاسه بریزید. مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و با چنگال هم بزنید تا تخممرغها یکنواخت شوند.
برای ادامه دستور تهیه این غذای ساده و خوشمزه، روی لینک رسپی املت مارچوبه کلیک کنید.
۵- سالاد هندوانه یونانی
سالاد هندوانه یکی از سالادهای تابستانی بسیار خوشمزه و جذاب است که به راحتی با مواد اولیهای ساده و در دسترس تهیه میشود. طعم شیرین هندوانه در کنار سایر سبزیجات ترکیب منحصر به فردی را ایجاد میکند. اگر به دنبال تجربه طعمهای جدید هستید، پیشنهاد میکنیم این سالاد را امتحان کنید.
مراحل تهیه سالاد هندوانه یونانی
مراحل تهیه سالاد هندوانه یونانی به شرح زیر است:
- ابتدا هندوانه را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس آن را به قطعات مکعبی شکل یکسان برش بزنید و هستهها را با چاقو جدا کنید. میتوانید از اسکوپزن بستنی برای برشها استفاده کنید تا توپهای یکسانی از هندوانه داشته باشید.
- حالا قطعات هندوانه را در یک ظرف مناسب بریزید. خیار و گوجهفرنگی را بشویید و با دستمال خشک کنید. خیار را به صورت مکعبی یا حلقهحلقه خرد کنید و به هندوانه اضافه کنید. گوجهفرنگیها را از وسط نصف کرده و به مواد سالاد اضافه کنید.
- نعنا تازه را خرد کرده و به مخلوط سالاد اضافه کنید تا عطر و طعمی خوشمزه به آن ببخشد.
“““html
و عطر بسیار جذابی به سالاد شما میبخشد. جعفری خرد شده و برگهای نعنا را به محتوای سالاد اضافه کنید. اگر برگهای نعنا شما بزرگ هستند میتوانید آنها را کوچکتر کنید. اگر سبزی تازه در دسترس ندارید، میتوانید از سبزی خشک استفاده کنید.
برای ادامه رسپی این غذای سبک و محبوب روی لینک رسپی سالاد هندوانه یونانی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام به شما ارائه دادهایم. پیشنهاد میکنیم حتماً این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان قرار دهید و از طعم بینظیر آنها لذت ببرید.